Ilkka Väänänen jatkaa Lahden Ahkeran puheenjohtajana

1.12.2016

Lahden Ahkeran vuosikokous valitsi Ilkka Väänäsen jatkamaan Ahkeran puheenjohtajana. Yleisurheilujaoston puheenjohtajana jatkaa Jukka Ruhberg ja painijaoston Juha Heilala. Muut jäsenet ovat: Hannu Nurminen, Lasse Kivistö, Simo Kaukonen, Pekka Mäki-Reinikka, Jussi Stucki ja Anu-Liisa Rönkä.

Viimeisen 4 vuoden aikana Ahkera on edennyt kaikilla tulosmittareilla mitattuna eteenpäin ja olemmekin suoraviivaisesti matkalla kohti valtakunnallista yleisurheilun ykkösseuran paikkaa vuonna 2020. On tosi hienoa saada jatkaa tätä seuran aikaisempien puheenjohtajien johdolla käynnistynyttä nousujohtoista seurakehitystä, minkä kivijalkana meillä on aktiivisten vapaaehtoisten lisäksi erittäin osaavat työntekijät ja monipuolinen johtokunta, toteaa seuran puheenjohtajaksi jatkokaudelle valittu Ilkka Väänänen.

Yhdessä me kaikki, niin urheilijat ja valmentajat, toimitsijat, toimiston henkilökunta kuin jaostojen ja valiokuntien sekä johtokunnan jäsenet muodostamme aivan mahtavan laaja-alaisen tieto-taitopohjan ja osaamisvarannon menestymiselle sekä toiminnan jatkuvalle kehittymiselle. Seuran puheenjohtajana toivonkin pystyväni olemaan ennenkaikkea kokonaisvaltainen valmentaja, koutsi, jolla on notkea mieli ja luja tahto. Seuran toiminnassa tulee näkyä vision lisäksi vastuullisuus, välittäminen, vaikuttavuus, vuorovaikutus, verkostoituminen ja vapaaehtoisuuden kunnioittaminen eli tiivistetysti V-linjalla voittoihin.

 

Ammatikseen Väänänen toimii tutkijana Lahden ammattikorkeakoulun hyvinvointi ja uudistuva kasvu -painoalalla.