Aikuisten juoksukoulut

Lahden Ahkeran aikuisten kuntojuoksukoulut ovat kasvattaneet kovasti suosiotaan viime vuosina. Harjoituksia tehdään vaihtuvin viikkoteemoin, niin että tavoitteena on kaikkien ominaisuuksien kehittyminen tasapainossa. Teemoja ovat esimerkiksi juoksutekniikan kehittäminen, lihashuolto tai kovempia juoksuharjoituksia.

 

Jokaisessa ryhmässä pyrimme huomioimaan kaikkien mukana olevien yksilöllisen tason. Treenaamme yhdessä, mutta jokainen omalla tasollaan. Ketään ei jätetä jälkeen, tai ketään ei päästetä karkuun. Tästä huolehdimme siten, että meillä on käytössämme lähes poikkeuksetta vähintään kaksi ohjaajaa joka harjoituksissa. 

 

Juoksukoulujen vastuuvetäjänä toimii Ahkeran entinen maajoukkuejuoksija ja kuntojuoksuvalmentaja Riku Marttinen, 400 metrin moninkertainan SM-mitalisti Sanna Erkinheimo, sekä liikuntavalmentaja Janne Bordi

 

Mukaan voit lähteä, vaikka ei vielä jaksaisi edes juosta. Lähtötasoksi riittää, että jaksat itse sitoa kengännauhat, sekä tulla paikalle iloisin ja motivoitunein mielin.