Juoksuklubin talvikausi 2023-2024

Tervetuloa Ahkeran Juoksuklubiin! 

Tämä ryhmä sopii hyvin kaikille kestävyysjuoksusta innostuneille aikuisille. Hyvä on jos pystyt kuitenkin hölkkäämään omaa rauhallista tahtia ainakin kilometrin putkeen. 

Syksyllä keskitymme harjoituksissa vauhtikestävyyteen, lajivoimaan (lähinnä porras- ja mäkitreenien kautta), muutama kuntopiiri/kehonhuolto kertakin on ja ihan yksittäinen maksimikestävyyskerta. 

Kevätkausi aloitetaan Pajulahti-blokilla. Eli viikot 2-8 treenataan Pajulahden mukavassa sisähallitilassa. Talviloman jälkeen jatketaan ulkona treenaamista. Sisältönä erilaiset kehittävät treenit vauhtia pikkuhiljaa kiristäen kohti kevään ja kesän tapahtumia. 

Osallistuminen sisältää valmentajien vetämät ohjatut harjoitukset, alku- ja loppujuoksutestit (cooper), treenit Pajulahti-hallissa (7 krt), Lahden Ahkeran jäsenyyden jäsenetuineen, esim. Lahti -juoksun alennettuun hintaan. Klubin ohjelmoinnista vastaa kestävyysjuoksija Anne Rajaniemi (LitM).

Mukaan voi tulla myös kesken kauden mikäli paikkoja on avoinna. Tämä ryhmä käyttää tiedottamiseen whatsapp-ryhmää.


Yhteyshenkilö ryhmän sisältöihin liittyen:

Anne Rajaniemi

anne.rajaniemi@gmail.com

Maksuasioissa:

toimisto@lahdenahkera.fi


Juoksuklubin treenit 13.9.-22.5.

PäiväKellonaikaPaikkaValmentaja
keskiviikko  13.9.-13.12. ja 6.3.-22.5.17.30-19.00Urheilukeskus ja sen lähiympäristöAnne Rajaniemi
keskiviikko 10.1.-21.2.17.30-19.00PajulahtihalliAnne Rajaniemi ja vierailevat valmentajat


 Syys- ja talvilomaviikoilla (vk. 43 ja 9) ohjelmoitu omatoimitreeni.


Maksut

Syksy 110€ + kevät 165€, yht. 275€ + jäsenmaksu v. 2024 (sekä jäsenmaksu v. 2023 jos et ole sitä vielä maksanut)

  • Kausimaksun voi maksaa halutessaan kahdessa erässä (syksy 110€ ja kevät 165€ erikseen).
  • mikäli maksat koko kausimaksun kerralla (eli syksy + kevät), saat 5€ alennuksen kokonaissummasta (valitse ilmoittautumisen yhteydessä laskulle "koko kausimaksu kerralla" -vaihtoehto joka on 270€).
  • jos valitset laskulle vain syksyn osuuden (110€), lähetetään kevään lasku (165€) sähköpostiisi joulukuussa (erääntyen tammikuun alussa).

Ilmoittautuminen koskee koko kautta, keväälle ei ole erillisiä ilmoittautumisia. Paikka otetaan vastaan lähtökohtaisesti koko kaudelle.

Mikäli maksat jollain työnantajan tukemalla maksupalvelulla, laitathan kuitin maksusta sp. toimisto@lahdenahkera.fi tai jos haluat sopia poikkeavista maksujärjestelyistä olethan yhteydessä.

  • Maksun voi suorittaa myös Liikuntaseteleillä, ePassilla (ahkera), Edenredillä tai Easybreakilla.
  • Smartumin liikuntakortilla tai muulla korttimaksuvälineellä maksaessa ole yhteydessä Ahkeran toimistoon (maksupääte löytyy, mutta se kiertää eri paikoissa).


Ilmoittautuminen: