Ruokailu ja ennakkotilaus

Ruokailu

Ruokailu tapahtuu kaikkina kilpailupäivinä stadionrakennuksen yläkerran kokoustiloissa. Käynti yläpihan 2. rapusta ja ylös. 

Ruokailun hinta paikan päällä ostettuna 10,00 € / annos. Maksu paikanpäällä yläpihan kioskiin (käteinen tai kortti). Pienemmille lapsille alennetut hinnat. Ruokaa myynnissä niin kauan kuin sitä riittää : )

Perjantai 9.8. (klo 13-17)
- Kinkkukiusaus

Lauantai 10.8. (klo 11-15)
- Kanapasta

Sunnuntai 11.8. (klo 11-15)
- Jauhelihakastike ja pasta

Hintaan sisältyy raaste tai salaatti, leipää sekä ruokajuomana vesi ja mehu.

Erityisruokavaliot

  • Kaikki ruoka on laktoositonta
  • Gluteeniton ruoka on laktoositonta
  • Vegaaninen ruoka ei sisällä eläinperäisiä tuotteita ja on maidoton
  • Muissa erityisruokavalioissa voimme tarjota osallistujan omalle ruoalle paikan jääkaapista sekä mahdollisuuden käyttää mikroa (näitä paikkoja tarjolla muutamia eli vain erityistapauksille).

Maksaminen (etukäteen ostetut)

Lahden Ahkeran tilille: FI69 5610 0720 0197 86. 
Kirjoita viestikenttään maksaessasi: "seurasi nimi + ruokaliput".
Eräpäivä 2.8

Ennakkoon tilatut ruokailut

Ennakkoon tilattuja ja maksettuja ruokalippuja saa noutaa seuroittain kilpailukansliasta. Mikäli ennakkoon tilattuja ruokalippuja ei ole maksettu etukäteen tilille, kaikki annokset maksetaan käteisellä/maksukortilla paikan päällä hintaan 10€/annos.

Erikoisruokavalioita (gluteniiton tai vegaani) varataan rajoitettu määrä, voit varmistaa saatavuuden tilaamalla ruokasi etukäteen.

Ennakkovaraukset hintaan 8,00 € / annos, tilaus viimeistään 2.8. tämän sivun kaavakkeella ja maksu ohjeiden mukaan. Pidämme kirjaa ennakkoon tilatuista ruokailuista, että teille riittää annokset.

Kisaruokailun tilauskaavake

ENNAKKOTILAUS ON PÄÄTTYNYT