Uusi ALKU TV-kisa su 7.6.2020

Lahden Ahkera avaa suomalaisen huippuyleisurheilun kilpailukauden Lahden Stadionilla sunnuntaina 7.6.2020 Uusi Alku kutsukilpailuilla.

Mukana kilpailussa ovat maamme ehdoton kärki Topi Raitasen, Annimari Kortteen, Sara Kuiviston, Elmo Lakan ja Oskari Mörön johdolla. Ahkeran parhaimmisto pääsee myös esittämään parastaan kotiyleisön edessä.

Stadionille otetaan maksimissaan 400 katsojaa. Ole ajoissa liikkeellä ja varmista paikkasi katsomoon. Liput linkistä -- https://lahdenahkera.tapahtumiin.fi/fi/

Tulemalla paikalle tuet Lahden Ahkeran tärkeää työtä lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen parissa. Kilpailut alkavat klo 17.45 todella mielenkiintoisella kohtaamisella kun pika-aituri Elmo Lakka haastaan aidatun ratakierroksen erikoistaitaja Oskari Mörön harvinaisella 200 metrin aitamatkalla. Kumman voittoon sinä uskot?

Ilta päättyy miesten kovaan 3000 sileän kisaan joka mentäneen vahvasti Topi Raitasen komennossa.

Kilpailussa on mukana noin 60 urheilijaa. Naisten lajit ovat 100m aj, 600m, korkeus ja keihäs. Miesten lajit 100m, 200m aj, 800m ja 3000m.

YLE välittää kilpailuista reilun tunnin lähetyksen sunnuntaina iltana.

Kisat viedään läpi vastuullisesti korona epidemia huomioiden. Kilpailussa noudatetaan AVIn ja SULn tarkkoja ohjeistuksia tapahtuman järjestämiseen.