Toimittajien akkreditointi

Arvoisat media edustajat

Tervetuloa Lahteen ja kauden ensimmäiseen TV-yleisurheilukilpailuun! Ilmoita tietosi sähköpostilla janne.harjula@lahdenahkera.fi

Lahden Ahkera avaa suomalaisen huippuyleisurheilun kilpailukauden Lahden Stadionilla sunnuntaina 7.6.2020 Uusi Alku -kutsukilpailuilla.

Kilpailu alkaa klo 17.45 harvinaisella miesten 200 metrin aitakisalla. Aikataulu, linkki LIVE-tuloksiin ym. tiedot löytyvät tältä sivustolta.

https://live.time4results.com/yu/2020/uusialku/


Alla muutamia yleisiä ohjeita saapumisesta ja toimimisesta paikan päällä.

Saapumisreitti

Järjestämme tilaisuuden viranomaisten määräysten ja ohjeiden mukaisesti siten, että median edustajat, kilpailijat ja toimitsijat kulkevat eri reittiä kuin katsomoon saapuvat katsojat. Näin vältetään kohtaamiset yleisön kanssa.

Kun saavut paikalle, kerro liikenteenohjaajille, että olet median edustaja. Sinut ohjataan jäähallin hiekkakentälle (kartassa urheilijoiden ja toimitsijoiden P-paikka). Suuntaa parkkipaikalta kohti maratonporttia, josta järjestyksenvalvoja / talkoolainen opastaa sinut mediatilaan.

Mediatila

Mediatilaan pääsee katsomon ja kentän välissä olevasta ”kuilusta”, etusuoran puolivälistä. Käytössäsi ovat työskentelypöytä, sähköt, nettiyhteys, kahvia, virvokkeita ja Fazerin leipää. Mikäli sinulla on oma nettiyhteys, sitä kannattaa käyttää.

Paikalla on Urheiluliitosta viestintäpäällikkö Tapio Nevalainen ja Lahden Ahkerasta Anu-Liisa Rönkä. Heidät saa tapahtuma-aikaan kiinni seuraavista numeroista. Tapio 040 7752 528 ja Anu-Liisa 050 917 4293. Tapio kontrolloi kentälle pääsevien kuvaajien määrää ja jakaa heille kuvausliivit.

Mixed Zone

Urheilijoiden haastattelupaikka sijaitsee myös kuilussa, mäkitornien puoleisessa päädyssä heti YLE:n haastattelupisteen jälkeen. Rakennamme siihen alueen siten, että toimittajien ja urheilijoiden välillä säilyy riittävä turvaväli. Turvavälin säilyttäminen sekä yleisten käsi- ja yskimishygieniaa koskevien ohjeiden noudattaminen on erittäin tärkeää kaikkien osapuolten terveyden ja turvallisuuden takia.

Uusi Alku -kilpailun lajimäärä on pieni ja kisan tempo selvästi Motonet GP kisaa rauhallisempi, jotta kilpailun järjestäminen onnistuu tilanteen vaatimat ohjeet ja määräykset huomioon ottaen.

Odotamme innolla sunnuntaita, uskomme että kisakausi käynnistyy tästä komeasti!

Ystävällisin terveisin 

Janne Harjula
pääsihteeri

Uusi ALKU kilpailut ja Motonet GP Lahti
p. 044 036 0300