Hämeen Media ja Lahden Ahkera, Kalevan kisa -yhteistyöhön

2.12.2022

Hämeen Media (Etelä-Suomen Sanomat ja Radio Voima) ja Lahden Ahkera ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien kesän 2023 Kalevan kisoja Lahdessa. Yhteistyösopimus on pääyhteistyökumppanitasoinen kokonaisuus.

”Olemme erityisen iloisia saadessamme jatkaa pitkäaikaista yhteistyösuhdettamme Hämeen Median kanssa, tällä kertaa koskien erityisesti Kalevan kisoja heinäkuussa 2023. Arvostetun median kumppanuus tuo ja helpottaa tapahtuman näkyvyyttä ja luo lisäarvoa molemmille. Kisat tulevat näkymään ja kuulumaan ensi kevään ja kesän aikana Lahdessa ja ympäristössä hyvin. Annamme tälle yhteistyölle suuren arvon myös sydämissämme”, toteaa Kalevan kisojen järjestelytoimikunnan puheenjohtaja Pekka Mäki-Reinikka.

”Pitkäaikainen yhteistyö Lahden Ahkeran kanssa sai jatkoa ja lisäulottuvuuden Kalevan Kisojen muodossa. Kalevan Kisat ovat instituutio Suomessa ja niissä mukana olo monimediayhtiölle tuottaa tietysti kiinnostavaa luettavaa ja kuultavaa, mutta myös hyvää mieltä ja arvostusta”, toteaa Hämeen Median paikallisjohtaja Jarkko Haukilahti