Janne Lahtinen - lisää virtaa Ahkeran tiimiin

25.9.2023

Terve,


Esittelyt
Jaakon jäähyväisistä uuden ukon esittelyyn. Lahtisen Janne n. 50v Joutsan Pommin kasvatti, joka on saanut yleisurheilukasvatuksen kymmenotteluiden ihmeellisessä maailmassa. Jyväskylässä maisteriksi meritoitunut, opokoulutuksen käynyt ammattivalmentaja. 3 lasta ja avovaimo kuuluvat samaan tiimiin.


1998 Lahteen Nurmisen Hannun soittamana Lasyn valmennuspäälliköksi ja Ahkeran nuorisovalmennuspäälliköksi. 2005  jälkeen Pajulahden urheiluopisto erilaisilla tehtävillä pitänyt mielen virkeänä.  Ahkeran valmennus tiimissä toki koko ajan mukana, enempi hyppääjien + moniottelijoiden ympäröimänä.


Kimppaduunia
Syyskuun alusta alkaen on ilo ja kunnia ollut puskea hommia Ahkeran valmennuspäällikkö tittelillä, rinta rinnan Hannikaisen Matin, Makkosen Joonaksen,  valmentajien, urheilijoiden, vanhempien, huoltajien kanssa … Eli koko Ahkeran perheen kanssa. Valmennuspäällikkyys nappaa 50% ajankäytöstä ja toisen 50% vie valmentajan ammattitutkinnot (VAT) Pajulahdessa. Yhdessä tehdään mutta vastuualueet niin että Matin hartiat kantavat alle 14 ikäisten ilot ja murheet, Joonas katsoo SM ikäisten nuorten ikäluokkiin ja minun päävastuu siitä eteenpäin. Syys-lokakuun aikana tulen olemaan kaikkien edustus-urheilijoiden urheilijavalmentaja pareihin yhteydessä. Ensimmäiset treffit nyt ja toiset maaliskuussa ja lukuisia kohtaamisia matkan varrella = aina kun asiaa on.


Muutamat ajatukset tulevaan mitkä isoilla kirjaimilla kirjoitetaan 
Ensimmäiseksi yhteisöllisyys, joka rakentuu päivittäisistä kohtaamisista, seuran ja seurakaverin arvostamisesta, yhdessä tekemisestä, yhteisistä tapahtumista, yhteisistä toimintamalleista. 


Lajiryhmätoiminnan kehittäminen on yksi yhteisöllisyyttä eteenpäin vievistä asioista. Nuoret mailerit ovat näyttäneet suuntaa kiitettävästi tuolle toiminnalle ja tulevana syksynä tulemme näkemään vastaavaa viikoittaisia valmentajien ja urheilijoiden kohtaamisia aikaisempaa enemmän myös muiden lajiryhmien parissa. Pikajuoksija miehet ja pojat ovat jo sopineet harjoittelun yhteisestä rytmittämisestä niin että juoksupäivät osuvat yksiin.  

Lasten ja nuorten osalta isketään vuoden ajan valmisteltua valmennuslinjausta käytäntöön. Monipuolista elinjärjestelmät huomioivaa ja ihmiseksi kasvamista tukevaa toimintaa.  Tukevaa pohjaa tuleville mestareille.

Yhdessä tekemiseen liittyy osallistaminen ja kaikkien tekijöiden mukaan ottaminen toimintojen kehittämiseen . 

Vastaappa kyselyyn ja anna oma panoksesi Ahkeralaisuuden tulevista askelista:

https://www.lahdenahkera.fi/seura/ahkeran-periaatteita/strategiatyon-kysely/


Laita seuraavat allakkaan 

Muutama hieno tapahtuma isolla allakkaan ja paikan päälle.

La 30.9 klo 15.30 Urheilukeskus yläkerta kauden avaus 14-22 sarjoissa kilpaileville ja valmentajille. 
Ohjelmassa hehkutusta menneestä kaudesta ja katsaus tuleviin vuosiin, tulevaan kauteen ja sitten kimpassa arkiseen duuniin. Tehdään kauden ekat treenit isolla ryhmällä ja yhdessä. Ota mukaan sisä -ja ulkokamat sillä hengästyminen tapahtuu ulkona kestokoutsien johdolla ja päälle juoksusuoralla tehdään terveenä pysymisen perusteita Peter Halenin hengessä Erkinheimon Jaakon johdolla.  


Valmentajat lähtevät pesemään Kalevan Maljaa heti kauden avauksen jälkeen. Lauantai klo 18 jälkeen  Ahkerasalilla koko valmentajaperhe syö, juo ja saunoo 😊 #pokaaliryttyyn


Ahkeragaala lauantaina 25.11 klo 17.00 ravintola Werstas
palkitsee urheilijat 2009 ja aikaisemmin syntyneet, valmentajat, Kalevan Kisatoimitsijat  

Tavoitteena on jatkossakin kilpailla Suomen parhaan yleisurheiluseuran tittelistä kynsin ja hampain. Rakennetaan yhdessä Ahkerasta seura missä hyvien tulosten ja mestaruuksien tuulettamisen lisäksi jo itse matka on palkitseva ja nostaa nyrkit viuhumaan ilmaan!


Baanoilla nähdään !
Janne 040 5879 708

Kuva: Joutsan Seutu