Kalevan kisojen lipunmyynti on nyt auki!

10.1.2023

Ensi kesän Kalevan kisojen lipunmyynti sekä nettisivut ovat auenneet! Tammikuun ajan liput ovat edullisimmillaan, joten kannattaa käydä nappaamassa omansa!


– Nyt yleisurheilun ystävillä on mahdollisuus hankkia liput Lahden stadionin parhaille paikoille, katettuun pääkatsomoon tai aluekatsomoon, erittäin edullisesti. Tarjolla on yhden päivän lippuja tai kolmen päivän lippupaketteja, kertoo Kalevan kisojen pääsihteeri Janne Harjula.

Kalevan kisojen lippujen hinnoittelussa on kolme eri hintaporrasta, joista halvin on tammikuun kestävä tarjouskampanja. Lippujen hinnat löytyvät Kalevan kisojen sivuilta  https://www.kalevankisat.fi/lipunmyynti/.


Kalevan kisat on kesän kilpailukalenterissa keskellä kilpailukautta niin, että Lahden stadionilla urheilijoilla on vielä mahdollisuus taistella paikasta elokuussa Budapestissa Unkarissa pidettäviin MM-kilpailuihin.

– Kotimainen yleisurheilu elää nyt vahvaa nousubuumia, joka viime kesänä huipentui upeaan menestykseen Münchenin EM-kisoissa. Lahden Kalevan kisoissa paikalla ovat lajit kotimaiset huiput, joten kisoissa nähdään millaisessa vireessä lajin kärkinimet ovat matkalla 19.-27. elokuuta pidettäviin MM-kisoihin, Harjula sanoo.


Lue lisää: