OP Päijät-Häme on Lahden Ahkeran kumppani myös Kalevan kisoissa

1.3.2023

OP Päijät-Häme ja Lahden Ahkera ovat tehneet yhteistyötä vuosikymmeniä. Yhteistyön näkyvimpiä helmiä ovat vuosittaiset, satoja lapsia liikuttavat Hippo-yleisurheilukisat Lahdessa. OP:n tuella on myös vuosia kehitetty ja järjestetty Ahkeran laadukasta nuorisotoimintaa.

 

Tänä vuonna OP Päijät-Häme ja Ahkera ovat iloisia voidessaan ilmoittaa yhteistyöstä koskien kesän 2023 Kalevan kisoja. Kalevan kisat ovat ikoninen urheilun instituutio yli 100 vuotisella historiallaan. Kisat järjestetään Lahdessa nyt kuudennen kerran.

 

"Hyvän yhteistyökumppanin kanssa on tehty paljon hyvää nuorisotyötä. On ilo jatkaa tätä yhteistyötä luotettavan kumppanin kanssa.” toteaa Ahkeran toiminnanjohtaja Janne Harjula

 

Osuuspankin omistaja-asiakkaille on luvassa merkittävä alennus tapahtuman pääsylipuista. Omistaja-asiakkaat löytävät edusta tarkemmat tiedot OP-mobiilista kohdasta Muut > Omistaja-asiakas > Kumppaneidemme tarjoamat edut.

 

"Meille OP:ssa on tärkeää tukea toimialueemme ja sen asukkaiden hyvinvointia. On ilo tukea Lahden Ahkeraa, joka on tehnyt jo 116 vuotta Lahdessa nuorisotyötä urheilun parissa. Yhteistyön hedelmiä kerätään liikunnan innostuksen saaneiden lasten hyvinvoinnin kautta." pankinjohtaja Ilona Iiskonmäki kuvailee yhteistyötä.