Syksy 2020 - kevät 2021 
Yleisurheilukoulut ja lasten liikuntaryhmät

Hallikauden 2020-2021 (syksy 2020 - kevät 2021) yleisurheilukouluryhmät ja niiden aikataulut löytyvät valikosta. HUOM: Valitse ikäryhmä syntymävuoden perusteella! Kausi alkaa viikolla 37.

Ilmoittautuminen kunkin ryhmän sivun alalaidasta. Luethan tämän sivun ja oman ryhmäsi sivun ohjeet huolella ennen ilmoittautumista, kiitos.

Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Ahkeran syksyn 2020 - kevään 2021 yleisurheilukouluryhmät ja lasten liikuntaryhmät treenaavat syyskuusta 2020 toukokuuhun 2021 Urheilukeskuksessa, Lahden alueen koulujen saleissa ja kamppailuareenalla. Kaupunginosaryhmiä on mm. Ahtialan ja Kariston kouluilla. 

Ryhmät on tarkoitettu 2-13-vuotiaille ja löydät ne vasemmasta valikosta iän ja syntymävuoden perusteella. Yleisurheilussa katsomme lapsen ikää ns. "kilpailukauden mukaan" eli ikäryhmä tarkoittaa mitä lapsi täyttää vuonna 2021. Tarkistathan ryhmän siis syntymävuoden perusteella.


Tiedot 14v+ ryhmien toiminnasta tulevat "Nuorisovalmennus" sivulle loppukesän 2020 aikana.

Tiedustelut sähköpostilla matti.hannikainen@lahdenahkera.fi

Mikäli sinulla on kysyttävää - laitathan suoraan sähköpostia, älä jätä viestiä (ainakaan pelkästään) MyClubin "viestit"-kenttään, viestit eivät välity!

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujen linkin kautta ilmoittautuvan henkilön HENKILÖKOHTAISILLA TUNNUKSILLA, eli siis lapsen tiedoilla, aikuisten ryhmiä lukuunottamatta. 

Kirjauduthan ilmoittautuessasi jo olemassa olevilla MyClub tunnuksilla - älä siis luo uusia tunnuksia vaan pyydä uutta salasanaa jos se on hävinnyt tai luo tunnukset ilmoitettavan henkilön tiedoilla jos sinulla ei vielä ole tunnuksia MyClubiin.

Lasku yleisurheilukouluista tulee automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan että olet valinnut laskulle oikean summan nettisivujen "hinnat" osion mukaisesti. Jäsenmaksu on pakollinen kaikille toiminnassa mukana oleville, ja se erääntyy vuoden 2021 tammikuussa. Lähetämme tästä erillisen laskun. Jäsenmaksun suuruus vahvistetaan vuosikokouksessa loppuvuodesta 2020. Arvio siitä on 35€.


TÄRKEÄ TIEDOTE RYHMIIN ILMOITTAUTUVILLE:

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA -> Kaikille ilmoittautuneille ostetaan lisenssi (sis. vakuutuksen) ja tämän vuoksi peruutusmaksu on alle 8v. osallistujille 10€ ja 8-13-vuotiaiden osalta 20€ mikäli kokeilukerrasta ei ole sovittu etukäteen.

Sovithan mahdollisesta kokeilukerrasta etukäteen laittamalla viestiä matti.hannikainen@lahdenahkera.fi (viestiin riittää: lapsen nimi + haluan kokeilukerran harrastukseen).