Kevät 2020 yleisurheilukoulut ja lasten liikuntaryhmät

Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Ahkeran syksyn 2019 - kevään 2020 yleisurheilukouluryhmät ja lasten liikuntaryhmät treenaavat syyskuusta 2019 toukokuuhun 2020 Urheilukeskuksessa, Lahden alueen koulujen saleissa ja kamppailuareenalla. Kaupunginosaryhmiä on mm. Ahtialan ja Kariston kouluilla. 

Ryhmät on tarkoitettu 2-13-vuotiaille ja löydät ne vasemmasta valikosta iän ja syntymävuoden perusteella. 

Myös perheryhmä jatkaa toimintaansa.

Aiemmin harrasteliikunnan alla toiminut painisalin 4-5 -vuotiaiden temppukerho löytyy nyt myös vasemmasta valikosta.

Tiedot 14v+ ryhmien toiminnasta tulevat "Nuorisovalmennus" sivulle loppukesän 2019 aikana.

Tiedustelut sähköpostilla teija.takala@lahdenahkera.fi

Mikäli sinulla on kysyttävää - laitathan suoraan sähköpostia, älä jätä viestiä (ainakaan pelkästään) MyClubin "viestit"-kenttään

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujen linkin kautta ilmoittautuvan henkilön HENKILÖKOHTAISILLA TUNNUKSILLA, eli siis lapsen tiedoilla, aikuisten ryhmiä lukuunottamatta. Kirjauduthan ilmoittautuessasi jo olemassa olevilla MyClub tunnuksilla - älä siis luo uusia tunnuksia vaan pyydä uutta salasanaa jos se on hävinnyt tai luo tunnukset ilmoitettavan henkilön tiedoilla jos sinulla ei vielä ole tunnuksia MyClubiin.

Lasku yleisurheilukouluista tulee automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan että olet valinnut laskulle oikean summan nettisivujen "hinnat" osion mukaisesti. Jäsenmaksu on pakollinen kaikille toiminnassa mukana oleville, ja se erääntyy vuoden 2020 tammikuussa. Lähetämme tästä erillisen laskun.


TÄRKEÄ TIEDOTE RYHMIIN ILMOITTAUTUVILLE:

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA -> Kaikille ilmoittautuneille ostetaan lisenssi (sis. vakuutuksen) ja tämän vuoksi peruutusmaksu on alle 8v. osallistujille 10€ ja 8-13-vuotiaiden osalta 20€ mikäli kokeilukerrasta ei ole sovittu etukäteen.

Sovithan mahdollisesta kokeilukerrasta etukäteen laittamalla viestiä teija.takala@lahdenahkera.fi (viestiin riittää: lapsen nimi + haluan kokeilukerran harrastukseen).