Arjessa yhtiöt Oy sponsoroimaan Arvi Savolaista!

11.1.2018

Ahkeran ja Suomen painitoivo Arvi Savolainen sai uuden tukijan, kun Arjessa yhtiöt Oy lähti tukemaan Arvin painiuraa. Arjessa yhtiöt toimii ympäri Suomea ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Pohjanmaalla, Seinäjoella. Yritykseen kuuluu Lahdessa toimiva Namikan pienryhmäkoti Oy.

 

Viime vuonna alle 20 -vuotiaiden EM-kultaa ja MM-pronssia saavuttaneen Arvin seuraava koitos on Herman Kare -turnaus Kouvolassa tulevana lauantaina! Tulevaisuuden päätähtäin on asetettu Tokioon ja vuoteen 2020!

Lisätietoa Arjessa yhtiöistä:

www.arjessa.fi

Vastuullisesti ja valtakunnallisesti sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea

Olemme kasvava valtakunnallinen toimija ja tuotamme lastensuojelu-, hyvinvointi- ja asumispalveluita lähellä asiakkaitamme noin 1000 ammattilaisen voimin. Arjessa muodostuu tiiviissä yhteistyössä toimivista Arjessa Yhtiöistä, joiden toiminnan perusta on ihmisten erilaisuuden huomioimisessa ja kunnioittamisessa.

Emoyhtiö Arjessa Oy perustettiin joulukuussa 2010, ja siitä lähtien olemme tuottaneet palveluita arvojemme mukaisesti: vastuullisesti, luotettavasti ja ammatillisesti, tähdäten yksilöiden ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseen. Laaja palveluverkostomme tukee kattavasti yksilöiden ja perheiden elämää arjessa, ja halustamme olla vahvasti mukana tässä arjessa juontaa juurensa myös nimemme: Arjessa.

Arjessan palveluliiketoiminnan johto ja tukipalvelut toimivat Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoella.

Olemme osa Humanaa, joka on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan yhtiö. Arjessa on Humanan Suomen maayhtiö.