Yleisurheiluviikonloppu kerää juniorit ja huiput Radiomäelle

4.7.2018

Yleisurheiluviikonloppu kerää juniorit ja huiput Radiomäelle

Tulevana viikonloppuna, 7.-8. heinäkuuta, on paljon nähtävää Lahden Radiomäellä. Nuorten kansallinen kaksi päiväinen kisa sekä aikuisten Tähtikisa tuovat lahtelaisten vieraaksi paljon kiinnostavia urheilijoita.

Kovin paikallinen edustus on 1500m kisassa jossa Hannu Granberg, Martti Siikaluoma ja Ossi Kekki sekä nuorten MM-kilpailuihin suuntaava Wilho Hautala juoksevat kovaa. Naisten 1500 metrillä nähdään niin ikään nuorten MM-kisaedustaja Salla Laukkanen!

Kiekossa on Ahkeran oma kiekkokaksikko Sami Aartolahti ja Olli Takala viskovat limppua kauas nurmelle ja 400 metrillä vauhtia pitää Sanna Erkinheimo. Tässä vain muutama nosto paikallisista urheilijoista. Tulkaa kannustamaan.

Naisten ja miesten seiväshypyssä on valtakunnan ykköshyppääjät kipuamassa korkeuksiin: Wilma Murto, Minna Nikkanen ja Saga Andersson sekä miehissä Urho Kujanpää, Tommi Holttinen ja lahtelaisille erityisen tuttu Eemeli Salomäki.

Tapahtumassa jäätelövaunu, lasten yleisurheilumaa ja jännittäviä kamppailuja kentällä. Parkkipaikat ovat rajalliset, Ahkera suosittaa harrastamaan kuntoliikuntaa ja saapumaan pyörällä.

Lisätiedot: www.lahdenahkera.fi

Lahti Junior Meeting lauantai ja sunnuntai klo 10:00-17:00
Tähtikisat lauantaina klo 18:00-20:30, esikisalajeja klo 16:40-18:00

Tervetuloa!