Strategiatyön kysely

Tehdään yhdessä Lahden Ahkeran tulevaisuus!

Kutsumme kaikki ahkeralaiset mukaan Strategia 2024-2028 työskentelyyn jakamaan ideasi, toiveesi ja huolenaiheesi seuratoimintaamme liittyen. 


Menestyvä Ahkera koostuu monista eri tekijöistä (mm. urheilijoista, valmentajista, toimitsijoista, henkilökunnasta jne). Toimintamme on läpinäkyvää, avointa ja osallistavaa. Se tuottaa iloa ja positiivisia kokemuksia, missä yhtäkään osallistujaa ei kiusata tai muuten kohdella epäasiallisesti. Kaikki ovat tervetulleita mukaan kestävään ja vastuulliseen sekä reiluun ja puhtaaseen seuratoimintaamme. Ahkeran toiminta perustuu seuran sääntöihin ja suomalaisen urheiluyhteisön reilun pelin periaatteisiin.


Tämä vuosi on ollut meille erittäin menestyksellinen, mistä tuloksina mm. yleisurheilun ensimmäinen huippu-urheiluseuratunnustus, 2000-luvun parhaat Kalevan kisat ja Kalevan maljan voitto!


Laadukas toiminta edellyttää jatkossakin huolellista suunnittelua ja  onnistunutta toteutusta sekä analyyttistä seurantaa. Nykyisen seurastrategiakautemme 2021-2023 (Kestävä ja vastuullinen Ahkera) päättyessä on aika käynnistää uuden strategian valmistelu.


Strategiatyö käynnistyy lyhyellä kyselyllä ja kaikille avoimilla kahdella työpajalla. Toimintamme laatua seuraamme mm seuratoiminnan palautekyselyillä. Yleisurheilutoimintamme laatu on auditoitu Olympiakomitean ja Suomen Urheiluliiton laatuohjelmassa ja nyt haluaisimme kuulla sinun ajatuksiasi Ahkeran tulevaisuudesta.


Vaikuta Lahden Ahkeran tulevaisuuteen vastaamalla kyselyyn ja/tai ilmoittautumalla strategia 2024-2028 -työpajoihin. Kyselyn tuloksia käytetään strategiatyöpajoissa ja -suunnittelutyössä. Kyselyyn vastaaminen kestää n. 10-15 minuuttia. Kysely on anonyymi ja avoinna 8.10.2023 saakka.


Vastaa kyselyyn (ALLA)


AIKATAULU:
- Työpaja 1: 17.10. klo 18-
- Työpaja 2: 15.11. klo 18-
- Ahkeragaala: 25.11. Ravintola Werstas Askon alueella 
- Vuosikokous: 12.12. klo 18-

Toivomme mahdollisimman monen osallistuvan strategiatyön eri vaiheisiin ja tuomaan siten oman näkemyksen yhteisen hyvän seuratoiminnan edellytysten rakentamiseksi. ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Ilmoittautuminen strategiatyöpajaan alempana tällä sivulla.

Hallitus ja toiminnanjohtaja,
Lahden Ahkera ry

Strategiatyön kysely 

Ilmoittautuminen Strategiatyöpajaan: