Kesän 2020 yleisurheilukoulut

Kesän 2020 yleisurheilukoulujen ryhmäkohtaiset aikataulut löytyvät valikosta. Ilmoittautuminen on auki!

Noudatamme toiminnassamme Suomen hallituksen, olympiakomitean, aluehallintaviranomaisten ja Lahden kaupungin ohjeita.

Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Ahkeran kesän 2020 yleisurheilukouluryhmät ja lasten liikuntaryhmät treenaavat koulujen loma-aikana (vk. 23-32) Radiomäen, Ahtialan, Kariston ja Hollolan Heinsuon kentillä. Kesän yu-kouluissa on ryhmiä 3-13-vuotiaille. Ryhmät löydät vasemmasta valikosta iän ja syntymävuoden perusteella. 

Suositut perheryhmät ja pienten 3-4-vuotiaiden viime kesän suosikki "Vipeltäjät"-ryhmä jatkaa toimintaansa Radiomäellä. 

Tiedot 14v+ ryhmien toiminnasta tulevat "Nuorisovalmennus" sivulle kevään 2020 aikana.

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujen linkin kautta. Kirjauduthan ilmoittautuessasi jo olemassa olevilla MyClub tunnuksilla (älä siis luo uusia tunnuksia vaan pyydä uutta salasanaa jos se on hävinnyt) tai luo tunnukset ilmoitettavan henkilön tiedoilla jos sinulla ei vielä ole tunnuksia MyClubiin.

Lasku yleisurheilukouluista tulee automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan että olet valinnut laskulle oikean summan nettisivujen "hinnat" osion mukaisesti. Jäsenmaksu on pakollinen kaikille toiminnassa mukana oleville, joten valitse se laskulle jos et ollut mukana talvikaudella. 

Kirjoitathan mahdolliset kysymykset/tiedustelut sp. teija.takala@lahdenahkera.fi sen sijaan että jättäisit ne MyClubin viestikenttään -> viestit eivät välity MyClubista, käytä siis ystävällisesti sähköpostia viestimiseen. 

TÄRKEÄ TIEDOTE RYHMIIN ILMOITTAUTUVILLE:

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA -> Kaikille ilmoittautuneille ostetaan lisenssi (sis. vakuutuksen) ja tämän vuoksi peruutusmaksu on alle 8v. osallistujille 10€ ja 8-13-vuotiaiden osalta 20€ mikäli kokeilukerrasta ei ole sovittu etukäteen.

Sovithan mahdollisesta kokeilukerrasta tämän vuoksi etukäteen laittamalla viestiä nuorisopäällikölle (vaikuttaa lisenssien ostamiseen!)