Kesän yleisurheilukoulut

Tervetuloa monipuolisen harrastuksen pariin!

Ahkeran kesän 2019 yleisurheilukouluryhmät treenaavat koulujen loma-aikana Radiomäen kentällä sekä Ahtialan ja Kariston kentillä. Kesän yu-kouluissa on ryhmiä 3-13-vuotiaille. Ryhmät löydät sekä tältä sivulta että vasemmasta valikosta iän ja syntymävuoden perusteella. 

Myös perheryhmä ja pienten 3-4-vuotiaiden uutuusryhmä "Vipeltäjät" aloittaa Radiomäellä. 

Aikuisten yleisurheiluryhmän ja pikajuoksutreenit löydät myös tämän sivun kautta..

Tiedot 14v+ ryhmien toiminnasta tulevat "Nuorisovalmennus" sivulle kevään 2019 aikana.

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoittaudutaan nettisivujen linkin kautta. Kirjauduthan ilmoittautuessasi jo olemassa olevilla MyClub tunnuksilla (älä siis luo uusia tunnuksia vaan pyydä uutta salasanaa jos se on hävinnyt) tai luo tunnukset ilmoitettavan henkilön tiedoilla jos sinulla ei vielä ole tunnuksia MyClubiin.

Lasku yleisurheilukouluista tulee automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan että olet valinnut laskulle oikean summan nettisivujen "hinnat" osion mukaisesti. Jäsenmaksu on pakollinen kaikille toiminnassa mukana oleville, joten valitse se laskulle jos et ollut mukana talvikaudella.


TÄRKEÄ TIEDOTE RYHMIIN ILMOITTAUTUVILLE:

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA -> Kaikille ilmoittautuneille ostetaan lisenssi (sis. vakuutuksen) ja tämän vuoksi peruutusmaksu on alle 8v. osallistujille 10€ ja 8-13-vuotiaiden osalta 20€ mikäli kokeilukerrasta ei ole sovittu etukäteen.

Sovithan mahdollisesta kokeilukerrasta tämän vuoksi etukäteen laittamalla viestiä teija.takala@lahdenahkera.fi. (vaikuttaa lisenssien ostamiseen!)

Linkit ryhmiin