Ryhmät ja ilmoittautuminen

3.3.2021 tiedote:

Hei!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi olemme painijaostossa päätyneet siihen, että joudumme edelleen siirtämään pienten ryhmien aloitusta. Uutta päivämäärää aloitukselle ei olla vielä suunniteltu , mutta tästä ilmoitellaan sitten kun asiasta voidaan tilanteen mukaan sopia. Kilparyhmä jatkaa harjoituksiaan pienryhmissä sekä soveltaen turvallisuusmääräysten mukaisesti. 

Terveisin: Painijaosto

20.1.2021 tiedote:

Painikoulu- ja akatemiaryhmän harjoitukset pyitään aloittamaan maanantaista 8.3 alkaen. Tämä koskee ensisijaisesti vanhoja harrastajia ja sen jälkeen harjoitusten alettua voidaan mahdollisesti ottaa uusia harastajia mukaan, mikäli ryhmissä on tilaa.

Terveisin: Painijaosto


9.1.2021 tiedote:

Koronatilanteen vuoksi, tällä hetkellä harjoittelee ainoastaan kisaryhmä. Muiden ryhmien osalta painijaosto pohtii tilannetta viikolla 3 ja päättää sitten, miten jatketaan!


RYHMÄT 

Painikouluun 5-7 vuotiaat ryhmään

Vapaita paikkoja voit tiedustella ahkerapaini@gmail.com

Akatemiaryhmään 8-13 vuotiaat ryhmään

Vapaita paikkoja voit tiedustella ahkerapaini@gmail.com

Sähköpostin kautta voi tiedustella myös ryhmän sopivuudesta tai osallistumismahdollisuuksista kisa- kuntopainiryhmiin. 

Terveisin: Painijaosto :)Ilmoittautumisikkunat tulevat tähän alle

__________________

Ilmoittautuminen kilpailuihin ja leireille

  • Seura hoitaa aina kootusti ilmoittautumisen. Kilpailukalenterin ulkopuolisista kilpailuista ja leireistä sovitaan aina etukäteen seuran kanssa ja niistä ilmoitetaan osoitteeseen ahkerapaini@gmail.com
  • Kilpailukalenterin tapahtumat maksetaan seuran toimesta ja omavastuulliset tapahtumat laskutetaan kauden päätteeksi MyClubin kautta (toteutuneiden osallistumisten mukaan). Joissain kilpailuissa maksut on hoidettava paikanpäällä ja mikäli tämä kisa ei kuulu myöskään jäsenmaksuun, niin jokainen hoitaa maksun omatoimisesti paikanpäällä.

Kausimaksuun sisältyvät kilpailut ja leirit

  • Seura maksaa ikäkausikilpailujen osalta vain osallistumismaksun. Ruoka ja matkakulut jokainen hoitaa itse
  • Alueleirien osalta seura maksaa osallistumismaksun, joka sisältää myös ruuan. Matkakulut jokainen hoitaa itse. (TUL:n mestaruuskilpailuissa sama käytäntö)
  • KLL-kilpailuissa seura maksaa osallistumisen, majoituksen (koulu) ja ruokailut. Yhteiskuljetuksiin osallistuville seura maksaa kilometrikorvauksen seuran käytäntöjen mukaisesti. Tapauskohtaisesti voidaan käyttää vuokra-autoja tai linja-autoja, mutta niistä sovitaan aina erikseen.
  • SM-kilpailuista (oman ikäluokan osalta) seura maksaa osallistumisen, ruokailut ja tarvittaessa majoituksen. Yhteiskuljetuksiin osallistuville seura maksaa kilometrikorvauksen seuran käytäntöjen mukaisesti. Tapauskohtaisesti voidaan käyttää vuokra-autoja tai linja-autoja, mutta niistä sovitaan aina erikseen.

Ylimääräiset KLL-, SM- yms. edustuskilpailut ja leirit

  • mikäli painija ei ole valitussa ryhmässä ja haluaa silti osallistua (KLL/ SM-kilpailut), seura voi maksaa kuluista puolet
  • sovitaan aina tapauskohtaisesti

 Kilpailukalenterin ulkopuoliset kilpailut ja leirit

  • omavastuu 100%
  • sovitaan tapauskohtaisesti ja voi tarvittaessa hakea seuralta tukea (jaosto tekee päätöksen)

Huom!
Mikäli ennakkoilmoittautuu kilpailuihin/leireille, eikä ilman hyvää syytä pääsee osallistumaan ja jättää ilmoittamatta siitä ennen tapahtumaa, peritään tästä seuralle aiheutuvat kulut takautuvasti suoraan painijalta.

  

MyClub ilmoittautumisjärjestelmä

Ahkera käyttää myClub -jäsenpalvelua ryhmien hallinnoimiseen (ilmoittautuminen, laskutus, tiedottaminen). Tämä tarkoittaa, että jokaisen urheilijan tulee luoda oma käyttäjätunnus palveluun ja sillä ilmoittautua toimintaan. Saat palvelun kautta omat laskusi viitenumerolla ja ilmoittaudut samalla ryhmiin. ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ ON TÄRKEÄÄ LUODA TUNNUKSET JOKAISELLE OSALLISTUJALLE HENKILÖKOHTAISESTI. Perheen tilit on mahdollista yhdistää alla olevien ohjeiden avulla. 

Teethän tunnuksesi huolella ja vain yhdet tunnukset per painija - jos unohdat käyttäjätunnuksesi, pyydä apua: jukka-pekka.malkamaki@live.com, ja jos unohdat salasanasi - tilaa uusi myClub sivuilta. 

Ethän koskaan tee kaksia tunnuksia samalle painijalle. 


OHJEET PERHEENJÄSENTEN TILIEN YHDISTÄMISEEN:

Huoltajat voivat liittää seuran sisällä perheenjäsenten myClub-tilit omaan myClub-tiliin. Näin huoltajat voivat helposti vaihtaa eri perheenjäsenten tilien välillä ilman että tarvitsee kirjautua ulos myClubista

Perheenjäsenten tilien liittäminen omaan myClub-tiliin tapahtuu seuraavasti

1.                         Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi

2.                         Valitse sivu Omat tiedot->Asetukset (Perheenjäsenet)

3.                         Klikkaa lisää perheenjäsen-linkkiä

4.                         Kirjoita liitettävän perheenjäsenen käyttäjätunnus ja salasana

5.                         Paina Lisää-nappia.

Perheenjäsen on nyt liitetty tiliin. Voit vaihtaa eri tilien välillä valitsemalla valikon oikeasta yläkulmasta käytettävä tili.