Ryhmät ja ilmoittautuminen

HUOMIO! NYT ON HYVÄÄ SETTIÄ TARJOLLA!!

Lahden Ahkeran Kamppailukuntoilu 11-17-vuotiaille tytöille ja pojille!

Onko säännöllinen urheileminen päässyt loppumaan tai sitten se ei ole vielä edes kunnolla alkanut? Kuluuko aikasi liian paljon kännykän, pelien tai telkkarin ääressä, eikä energiaa tunnu löytyvän oikein mihinkään? Asiaan olisi kyllä kiva saada muutos, mutta et oikein tiedä mistä aloittaisit?

Etsitkö vielä omaa lajia? Tarvitsetko lisää tsemppiä ja pitkäjänteisyyttä kuntoilun aloittamiseen? Tuntuuko uuden lajin aloittaminen haastavalta tai kalliilta?

Jos tunnistit tuosta alustuksesta itsesi, haluat parantaa omaa kuntoa ja hyvinvointiasi, niin ilmoittaudu alla ja tule maanantaina 7.3 klo 17:00 kamppailuareenalle kuuntelemaan aloitusinfo ja starttaa siihen perään ILMAINEN kokeilujakso.


KATSO VIDEO (äänet päälle)


Tarjoamme sinulle kahden viikon ajan ILMAISTA kokeilua kamppailukuntoilussa. Monipuolinen 2 viikon kokeilujakso pitää sisällään yhteensä 5-6 kappaletta matalan kynnyksen harjoitusta painimolskilla ja sen lisäksi 2-3 harjoitukset kuntosalin ja oheisharjoitusten parissa. Harjoitukset räätälöidään osallistujien tason mukaan.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista tai kovaa kuntoa, vaan jokainen pystyy harjoittelemaan ja kehittymään oman tasonsa mukaan. Tavoitteellisen kamppailun aloittaminenkaan ei ole vielä myöhäistä. Mainittakoon esimerkkinä, että MM-pronssia ja EM-hopeaa sekä 17 SM-mitalia paininut Rami Hietaniemi aloitti painin vasta17-vuotiaana.

Tarjoamme siis matalan kynnyksen kokeilun painin ja kuntoilun parissa, etkä tarvitse varusteeksi kuin verryttelyhousut ja t-paidan, juomapullon sekä halutessasi pehmeäpohjaiset sisäkengät/painikengät, joita meiltä löytyy myös jonkun verran salilta lainattavaksi.


ALOITUSINFO KAMPPAILUAREENALLA MAANANTAINA 7.3. klo 17:00.

Suurmäenkatu 4 (hyppyrimäkien vieressä)

Ilmoittaudu infotilaisuuteen täyttämällä alla olevat kohdat. Toivomme sinulta myös pikaista ilmoitusta, mikäli tilanne myöhemmin muuttuu, etkä pääsekkään paikalle.

Kevään 2022 ryhmät

Painikoulu 5-7-vuotiaille

- torstaisin klo 17.00-17.55

- jos paljon tulijoita niin pyrimme avaamaan toisen ryhmän klo 18.00-18.55

- kevät 2022 alkaa to 13.1.2022

- harjoituksia ei ole juhlapyhinä 

- ilmoittautuminen syyskaudelle ja toiminta jatkuu automaattisesti kevätkauden mikäli ei erikseen ilmoita lopettamisesta

- HINTA (syyskausi) 95 € + kerran kalenterivuodessa maksettava jäsenmaksu 35 € (jäsenmaksu valittava imoittautumisen yhteydessä jos ei ole maksua maksettuna kalenterivuodelle 2021.)


Kisaryhmä painia aikasemmin harrastaneille yli 8 -vuotiaille

- maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18.00-19.30

- kokeneemmille (sovittava valmentajan kanssa) harjoitukset myös perjantaisin klo 17.00-18.30

- kausi alkaa viikolla 2, maanantaina 10.1.2022

- harjoituksia ei ole juhlapyhinä

- ilmoittautuminen syyskaudelle ja toiminta jatkuu automaattisesti kevätkauden mikäli ei erikseen ilmoita lopettamisesta

- HINTA (syyskausi) 130 € + kerran kalenterivuodessa maksettava jäsenmaksu 35 € (jäsenmaksu valittava imoittautumisen yhteydessä jos ei ole maksua maksettuna kalenterivuodelle 2021.)


ROHKEASTI VAIN MUKAAN!

Harjoituksissa mennään aina tason mukaan ja myös kesken kauden osallistuminen onnistuu oikein hyvin. Vaikka kyseessä on kisaryhmä, niin joukossa on myös juuri aloittaneita.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja: Jukka-Pekka Malkamäki, 045-6488114


Ilmoittautuminen

PAINIRYHMÄT JA MAKSUT

 • Vuosi jakautuu kahteen kauteen (syksy ja kevät)
 • Kausimaksun lisäksi jokaisen tulee maksaa kerran vuodessa seuran jäsenmaksu 35€

HUOM! KUN ILMOITTAUDUT MYCLUBIN KAUTTA, VALITSE "Ryhmät joihin haluat liittyä: Painiryhmät"

Painikoulu 

 • kausimaksu 95 euroa + lisenssi omakustanteisena (jokainen tilaa itse lisenssin painiliiton sivuilta ja se edellytetään kaikilta ryhmäläisiltä)
 • sisältää valmennuksen 1 krt/vk
 • sisältää seuran omat salikisat syksyllä ja keväällä. (Tarkentuu syksyn edetessä Koronatilanteen mukaan)

Harjoitusajat:

 • Painikoulu  Torstaina 17-17:55

Valmentajat:

 • Lasse Kivistö (lasse@lahdenrakentava.fi)
 • Janne Harjula (janne.harjula@lahdenahkera.fi)
 • Vili Heikkilä
 • Jere HeinonenKisaryhmä

 • kausimaksu 130€ + lisenssi omakustanteisena (jokainen tilaa itse lisenssin painiliiton sivuilta ja se edellytetään kaikilta ryhmäläisiltä)
 • sisältää valmennuksen 2krt/vk + mahdollisuuden lisäharjoituksiin 
 • sisältää seuran omat salikisat syksyllä ja keväällä.
 • Kisaosallistumiset tarkentuvat syksyn edetessä Koronatilanteen mukaan. Korona-aikana kisat pääosin peruttu.

Harjoitusajat:

 • Maanantai 18:00-19:30
 • Keskiviikko 18:00-19:30
 • Kokeneemmilla perjantai 17:00-18:30

Valmentajat:

 • Jukka-Pekka Malkamäki (jukka-pekka.malkamaki@live.com) 0456488114
 • Lasse Kivistö
 • Janne Harjula 

Kuntopaini 

 • Kausimaksu 95€ tai 8€/kerta (maksetaan harjoituksissa valmentajalle, myös liikuntaseteli käy)
 • sisältää valmennuksen

Harjoitusajat

 • Sunnuntai 18:00-19:30

Valmentajat:

 • Olli-Pekka Komonen 

Alennukset

 Sisaralennus (toisesta) 10 euroa 


Kausimaksut eivät pidä sisällään vakuutusta eivätkä kilpailulisenssiä.

 • Nämä tulee hankkia erikseen tarpeen mukaan.
 • Erityisesti pitäkää huoli, että lapsella on painiharrastuksen kattava vakuutus.
  Kisoissa kävijöillä (muissa kuin salikisoissa) tulee olla painiliiton kilpailulisenssi ja varmistettava, että oma vakuutus kattaa myös kilpailemisen painikisoissa, ellei ota painiliiton vakuutusta sisältävää lisenssiä.

Ilmoittautumisikkunat tulevat tähän alle

__________________

Ilmoittautuminen kilpailuihin ja leireille

 • Seura hoitaa aina kootusti ilmoittautumisen. Kilpailukalenterin ulkopuolisista kilpailuista ja leireistä sovitaan aina etukäteen seuran kanssa ja niistä ilmoitetaan osoitteeseen ahkerapaini@gmail.com
 • Kilpailukalenterin tapahtumat maksetaan seuran toimesta ja omavastuulliset tapahtumat laskutetaan kauden päätteeksi MyClubin kautta (toteutuneiden osallistumisten mukaan). Joissain kilpailuissa maksut on hoidettava paikanpäällä ja mikäli tämä kisa ei kuulu myöskään jäsenmaksuun, niin jokainen hoitaa maksun omatoimisesti paikanpäällä.Kausimaksuun sisältyvät kilpailut ja leirit

 • Seura maksaa sovittujen ikäkausikilpailujen (ilmoitettu kausimaksuun kuuluvat kisat) osalta vain osallistumismaksun. Ruoka ja matkakulut jokainen hoitaa itse
 • Alueleirien osalta seura maksaa osallistumismaksun, joka sisältää myös ruuan. Matkakulut jokainen hoitaa itse. (TUL:n mestaruuskilpailuissa sama käytäntö)
 • KLL-kilpailuissa seura maksaa osallistumisen, majoituksen (koulu) ja ruokailut. Yhteiskuljetuksiin osallistuville seura maksaa kilometrikorvauksen seuran käytäntöjen mukaisesti. Tapauskohtaisesti voidaan käyttää vuokra-autoja tai linja-autoja, mutta niistä sovitaan aina erikseen.
 • SM-kilpailuista (oman ikäluokan osalta) seura maksaa osallistumisen, ruokailut ja tarvittaessa majoituksen. Yhteiskuljetuksiin osallistuville seura maksaa kilometrikorvauksen seuran käytäntöjen mukaisesti. Tapauskohtaisesti voidaan käyttää vuokra-autoja tai linja-autoja, mutta niistä sovitaan aina erikseen.

Ylimääräiset KLL-, SM- yms. edustuskilpailut ja leirit

 • mikäli painija ei ole valitussa ryhmässä ja haluaa silti osallistua (KLL/ SM-kilpailut), seura voi maksaa kuluista puolet
 • sovitaan aina tapauskohtaisesti

 Kilpailukalenterin ulkopuoliset kilpailut ja leirit

 • omavastuu 100%
 • sovitaan tapauskohtaisesti ja voi tarvittaessa hakea seuralta tukea (jaosto tekee päätöksen)

Huom!
Mikäli ennakkoilmoittautuu kilpailuihin/leireille, eikä ilman hyvää syytä pääsee osallistumaan ja jättää ilmoittamatta siitä ennen tapahtumaa, peritään tästä seuralle aiheutuvat kulut takautuvasti suoraan painijalta.

  

MyClub ilmoittautumisjärjestelmä

Ahkera käyttää myClub -jäsenpalvelua ryhmien hallinnoimiseen (ilmoittautuminen, laskutus, tiedottaminen). Tämä tarkoittaa, että jokaisen urheilijan tulee luoda oma käyttäjätunnus palveluun ja sillä ilmoittautua toimintaan. Saat palvelun kautta omat laskusi viitenumerolla ja ilmoittaudut samalla ryhmiin. ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ ON TÄRKEÄÄ LUODA TUNNUKSET JOKAISELLE OSALLISTUJALLE HENKILÖKOHTAISESTI. Perheen tilit on mahdollista yhdistää alla olevien ohjeiden avulla. 

Teethän tunnuksesi huolella ja vain yhdet tunnukset per painija - jos unohdat salasanasi - tilaa uusi myClub sivuilta. 

Ethän koskaan tee kaksia tunnuksia samalle painijalle. 
OHJEET PERHEENJÄSENTEN TILIEN YHDISTÄMISEEN:

Huoltajat voivat liittää seuran sisällä perheenjäsenten myClub-tilit omaan myClub-tiliin. Näin huoltajat voivat helposti vaihtaa eri perheenjäsenten tilien välillä ilman että tarvitsee kirjautua ulos myClubista

Perheenjäsenten tilien liittäminen omaan myClub-tiliin tapahtuu seuraavasti

1.                         Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi

2.                         Valitse sivu Omat tiedot->Asetukset (Perheenjäsenet)

3.                         Klikkaa lisää perheenjäsen-linkkiä

4.                         Kirjoita liitettävän perheenjäsenen käyttäjätunnus ja salasana

5.                         Paina Lisää-nappia.

Perheenjäsen on nyt liitetty tiliin. Voit vaihtaa eri tilien välillä valitsemalla valikon oikeasta yläkulmasta käytettävä tili.