Paras kakkoslaji? Näin mukaan! 

Haku päällä!

Lahden Ahkera etsii riveihinsä kilpamielessä juoksemisesta (nopeaa tai kestävää) kiinnostuneita 2009-2010 syntyneitä nuoria.  Tarkoitus ei ole olla ryöstöretkellä vaan tarjota kilpailuhenkisille nuorille joustavaa kakkoslajia, tai kilpailumahdollisuuksia ”ominaisuuslajin äärellä".  Seurallamme on useampia kisoja, joissa kisataan joukkueena viestien tai seurakisojen merkeissä – jokainen innostunut nuori auttaa meitä isossa kuvassa menestymään jatkossakin valtakunnallisissa vertailuissa.


Mikäli joukkueissanne on tyyppejä, jotka voisivat osua kuvaukseen niin levitättekö tietoa 😊 HUOM: lähtökohtana olisi se, että nuorta kiinnostaisi selkeästi kilpaileminen yleisurheilun parissa.  Tarjoammekin seuraavaa starttisapluunaa asiasta kiinnostuville:


Nopeus / räjähtävyys teemalla avoimet harjoitukset sunnuntai iltapäivissä:   Harjoitusten tavoite tarjota mahdollisesti potentiaalisille nuorille kokemuksia ja vahvistusta omalle kiinnostukselle:


Sunnuntai 14.4 klo 16:00-17.45 Lahden Stadion sisäjuoksurata

Sunnuntai 21.4 klo 16:00-17:45 Lahden Stadion sisäjuoksurata

Sunnuntai 28.4 klo 16:00-17:45 Lahden Stadionin sisäjuoksurata  


Kolmen kerran kokonaisuus on ilmainen tutustumisjakso - tämän jälkeiset treenikuviot sovitellaan tapauskohtaisesti kiinnostuneiden kesken. 


Kestävyysteemaiset juoksuharjoitukset pyörivät jatkuvasti torstai iltapäivissä klo 17:00-18:30.  Näihin myös ilmainen kahden kerran tutustumisjakso jonka jälkeen jatko sovittavissa.  Kestävyysjuoksusta kiinnostuneille kilpailumahdollisuuksia löydät mm. täältä lisää: https://lhs.fi/tapahtumat/lahen-maastojuoksu-cup-1-2024/ 


-----------------------------------------------------------------


Lisätietoa ja ilmoittautumiset:


Nuorisovalmennuspäällikkö, Joonas Makkonen

0504004801, joonas.makkonen@lahdenahkera.fi


------------------------------------------------------------------------------------

Alla olevasta tiedostosta löydät koontina erilaisia kisamahdollisuuksia läheltä tai kauempaa.  Sen alla olevalla lomakkeella voit laittaa lisäterveisiä tulemaan, mikäli esim nuo tulevat tutustumiskerrat menevät ohi, mutta tämänkaltainen toiminta kiinnostaisi muuten.