Seiväskarnevaalit

Seiväshypyn Talvikarnevaalit 2022

Seiväshypyn Talvikarnevaalit järjestetään perinteisesti Liikuntakeskus Pajulahdessa 13-15.1.2022. Karnevaaleille kokoontuvat Suomen parhaat seiväshyppääjät sekä lajin parhaat valmentajat ja myös aktiiviuransa lopettaneet seiväshyppääjät ovat paikalla jakamassa oppejaan. Kansainvälistä väriä tuovat ulkomaiset seiväshyppääjät ja heidän valmentajansa. Talvikarnevaalit ovat kilpailu- ja koulutustapahtuma, johon kokoontuvat nuoret ja huippu-urheilijat harjoittelemaan, kilpailemaan sekä viettämään vapaa-aikaa.

Seiväshypyn Talvikarnevaalit tarjoaa yli 10-vuotiaille opetusta seiväshypyn tekniikassa ja siihen liittyvässä oheisharjoittelussa. Liikuntakeskus Pajulahti tarjoaa hyvät seiväshypyn harjoitteluolosuhteet hyppääjien käyttöön. Talvikarnevaaleille on järjestetty neljät hyppypatjat. Karnevaaleilla hyppääjät pääsevät mm. kokeilemaan seiväshyppyä alamäki vauhdinottoradalla. Kouluttajina ovat lajin parhaat suomalaiset valmentajat ja entiset huiput.

Perjantaina 14.1.2022 klo 14.00 on ohjelmassa kuudetta kertaa järjestettävä Suomalaisen Seiväshypyn Hall of Fame -tapahtuma, joka tuo paikalle entisiä menestyviä seiväshyppääjiämme.

Perjantaina 14.1.2022 järjestetään seiväshypyn talvikarnevaalien A-kilpailut klo 18.30 miesten ja naisten sarjassa. Kilpailuun osallistuu suomalaisia ja ulkomaalaisia seiväshyppääjiä.

Karnevaalien ohjelma sekä ajankohtaisia tiedotteita Pajulahden seiväshypyn karnevaalien Facebook-sivulla sekä nettisivulla https://pajulahti.com/valmennuskeskus/seivashypyn-talvikarnevaalit/  

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään Pe 7.1.2022 mennessä sivun lopussa olevan linkin (kurssit) kautta. Ilmoita osallistujan nimi, ikä sekä laskutusosoite (HUOM! alle 18-vuotiaalla huoltajan tiedot) ilmoittautumisesi yhteydessä. Leiri laskutetaan etukäteen.

Hinta

Karnevaalileirin osallistumismaksu on 180€/hlö yli 16-vuotiaalta.  6-16-v 168€/hlö. Hinta sisältää 2 vrk huonemajoituksen, täysihoitoateriat (aamupala, lounas ja päivällinen) opetuksen sekä kilpailumaksun (kaksi kilpailua). Iltapala sisältyy hintaan.

Kilpailumaksu ei-leiriläisiltä on 25€/kilpailu ja se maksetaan tapahtumapaikalla.

Leiriläinen, ota mukaan:

  • urheiluasu, verkkarit, piikkarit, lenkkikengät
  • vapaa-ajan asu, uima-asu
  • peseytymisvälineet
  • urheilumieltä

Kilpailuohjelma

Torstai 13.1.

Seiväskarnevaalit, nuorten sarjat

Paikka: Pajulahti-halli, Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola klo 15.00

Sarjat:  T/P 11-13,15, N/M 35-60.

 Seiväskarnevaalit, vanhempien sarjat

Paikka: Pajulahti-halli, Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola klo 18.30

Sarjat:  M B-kilpailu, M17-22 , N17-22,

Perjantai 14.1.

Seiväskarnevaalit, pääkilpailut

Paikka: Pajulahti-halli, Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola klo 18.30

Sarjat: M/N A-kilpailu

Lauantai 15.1.

Seiväskarnevaalit, nuorten sarjat

Paikka: Pajulahti-halli, Liikuntakeskus Pajulahti, Nastola klo 10.00

Sarjat: T/P 11-13,15, 17

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Su 03.01.2020 mennessä  www.kilpailukalenteri.fi. Huom! Myös majoittuvien tulee ilmoittautua kilpailuihin!

Hinta

Karnevaalileirin osallistumismaksu on 185 €/hlö yli 16-vuotiaalta.  6-16-v 170 €/hlö. Hinta sisältää 2-4 h/huone, 2 vrk opistohuonemajoituksen, täysihoitoateriat + iltapala,  opetuksen sekä kilpailumaksun. Kilpailumaksu ei-leiriläisiltä on 25€ / kilpailuja se maksetaan tapahtumapaikalla.

Leiriläinen, ota mukaan:

  • urheiluasu, verkkarit, piikkarit, lenkkikengät
  • vapaa-ajan asu, uima-asu
  • peseytymisvälineet
  • urheilumieltä