Hanavesi hellii yleisurheilukansaa Kalevan kisoissa Lahdessa heinäkuussa

20.6.2023

Lahti Aqua on heinäkuun lopussa Lahdessa järjestettävien yleisurheilun Suomenmestaruuskilpailuiden Kalevan kisojen yhteistyökumppani. Jotta hanaveden nauttiminen käy helposti yleisurheilusuoritusten lomassa, rakentaa Lahti Aqua hanavesipisteet urheilijoiden ja toimitsijoiden kulkureitille. Lisäksi Lahti Aqua tuo Lahden stadionin keskeiselle tapahtuma-alueelle vesisäiliön raikastuttamaan yleisurheilukansaa.

 

-          Lahdessa vietetään parhaillaan tapahtumien suurvuotta, johon meidän panostuksemme on ollut kierrätetystä muovista valmistetut juomapullot. Jaamme Kalevan kisoissa 1000 juomapulloa yleisurheilun tähdille ja toimitsijoille. Toivomme luonnollisesti lämmintä ja aurinkoista säätä sekä runsasta hanaveden menekkiä, mainitsee Lahti Aqua Oy:n viestintäpäällikkö Paula Nikula.

 

Lahti Aqualla on myös lajikumppanuus naisten 400 metrin juoksussa, jonka finaali juostaan lauantaina alkuillasta.

 

-          Lahden Ahkera ja Kalevan kisat ovat ylpeitä maailman parhaasta hanavedestä. Se on mahdollistanut vahvan elintarviketeollisuuden rakentumisen Lahden seudulle ja kaupunkilaisille erinomaisen juomaveden. Nyt siitä pääsevät nauttimaan urheilijat, toimitsijat ja kaikki kisavieraat. Kisatorilla on saatavilla maailman parasta Salpausselän soraharjujen suodattamaa hanavettä. Tervetuloa ja nauttikaa, toivottaa Kalevan kisojen järjestelytoimikunnan pj Pekka Mäki-Reinikka.

 

Lisätiedot:

 

Kalevan kisojen pääsihteeri Janne Harjula, puh. 044 036 0300

Lahti Aqua Oy, viestintäpäällikkö Paula Nikula, puh. 044 769 5940