Heittokilpailuinfoa - tiedote

25.4.2024

Tietoa Ahkeran kesän heittokilpailuista

Hei,

Ahkera järjestää tulevana kesänä muiden kilpailujen ohessa useita heittokilpailuja. Aikaisemmilta vuosilta tuttujen kevätheittojen ja heitto-ottelun lisäksi järjestämme Ahkeran Arkiheittoja, joiden tavoitteena on tarjota lajikokeiluja sekä mahdollistaa tulostavoitteiden saavuttamisen helposti lähikilpailuna. Arkiheittojen lajit on sovitettu Reilucup kilpailujen sekä alueen kilpailujen kanssa siten, että kaikkia lajeja on tarjolla kuukausittain kesän aikana. Tervetuloa heittämään!

https://www.lahdenahkera.fi/seura/kilpailukalenteri/ahkeran-heittotapahtumat/

 

Ahkeran arkiheittojen lisäksi Heinolan Isku järjestää kesän aikana kahdet Isku Cup kilpailut (25.5 ja 21.8.), joiden heittolajit on yhteen sovitettu Ahkeran tapahtumien kanssa.

Ahkeran tapahtumat löytyvät:

https://www.lahdenahkera.fi/seura/kilpailukalenteri/

Kaikki kansalliset kilpailutapahtumat löytyvät:

https://www.kilpailukalenteri.fi/

 

PISTEKILPAILUT
Aikaisempien vuosien Reilu Cup pistekilpailun ja Ahkeran pistekilpailun sijaan tänä vuonna 13- vuotiaat ja nuoremmat kilpailevat Tulevat tähden pistekilpailussa ja 14–17- vuotiaat Ahkeran sisäisessä 7-ottelupistekilpailussa. Kaikki syyskuun loppuun mennessä tehdyt tulokset huomioidaan pisteiden laskennassa, josta voit lukea lisää

https://www.lahdenahkera.fi/seura/kilpailukalenteri/seuran-pistekilpailut/

 

TOIMITSIJAT

Jotta kilpailut saadaan sujuvasti vietyä läpi, toivotaan Ahkeran kilpailijoiden huoltajien osallistuvan kilpailutapahtumien toimitsijatehtäviin. Tehtäviin voi helposti ilmoittautua lomakkeella:

https://www.lahdenahkera.fi/seura/kilpailukalenteri/toimitsijarekry/

 

Monipuolista yleisurheilukesää odotellessa!

 

Lisätietoja heittokilpailuista

Harri Moilanen

040 553 9758

harri.j.moilanen@gmail.com