Lahden Ahkera ja Intersport Lahti Karisma yhteistyöhön

14.10.2020

Lahden Ahkera on solminut merkittävän ja pitkäaikaisen pääyhteistyökumppanuuden Intersport Lahti Karisman kanssa. Intersport –ketju on Suomen urheilukaupan markkinajohtaja, joka työllistää yli 900 henkilöä eri työtehtävissä. Intersportin menestys perustuu urheilu- ja vapaa-ajan tuotteiden laajaan valikoimaan, alan parhaaseen palveluun, laadukkaisiin tuotteisiin, monipuolisiin huolto-, korjaus- ja oheistuotepalveluihin sekä helppoon ja viihtyisään asiointiin.

Asiakaslähtöisen toiminnan perustana on tiivis yhteistyö kauppiaiden, Intersport Finland Oy:n ja kansainvälisen Intersportin (IIC) välillä. Intersport Finland Oy toimii Suomessa osana Kesko-konsernia. Asiakaslupausten ja K-ryhmän arvojen merkitys toimintaa ohjaavana lähtökohtana on kaikille intersportilaisille ja asiakkaille tärkeä. Intersport-brändi palvelee tällä toiminta-ajatuksella kuluttajiaan yli 5400 kaupassa ja 42 maassa ympäri maailmaa. Kaikkiaan Intersport –kauppoja on Suomessa 52.

Olemme erittäin iloisia, että yhteistyöneuvotteluiden lopputulemana oli pitkäaikainen yhteistyökumppanuus erittäin perinteikkään, mutta samaan aikaan dynaamisen, seuran kanssa. Neuvottelut sujuivat hyvässä myötätuulessa varmasti osin myös siksi, että jaamme samoja arvoja toistemme kanssa. Tulemme tekemään kaikkemme, että palvelutasomme seuran jäsenistölle on parasta mahdollista, on kyse sitten jalka-analyyseistä, muista urheilemiseen ja liikkumiseen tarvittavista varusteista tai vapaa-ajan tuotteista. Ammattitaitoinen porukkamme toivottaa kaikki ahkeralaiset lämpimästi tervetulleiksi uudistuneeseen Intersport Lahti Karismaan kauppakeskuksen 1. kerrokseen!

Janne Kokko, Intersport Lahti Karisma

Paikallinen urheiluliike oheispalveluineen on Lahden Ahkeralle tärkeä yhteistyökumppani. Yhteistyö Intersport Lahti Karisman kanssa on lähtenyt hienosti käyntiin. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä heidän kiinnostukseensa kehittää seuran ja liikkeen välistä yhteistyötä. On innostava toimia ammattilaisten kanssa myös näissä yhteyksissä.

Janne Harjula, Lahden Ahkeran toiminnanjohtaja


Intersport Karisman jäsenedut Ahkeran jäsenistölle: https://www.lahdenahkera.fi/seura/jasenyys-ja-edut/

Ystävällisin terveisin
Lahden Ahkera ry/Janne Harjula