Lahden Ahkera ja New Balance yhteistyöhön

11.3.2021

Lahden Ahkera ja New Balance ovat allekirjoittaneet 3+2 vuotisen yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Ahkerasta tulee ensimmäinen pohjoismaalainen yleisurheiluseura, joka edustaa New Balancen asuissa.

”Olemme ylpeitä yhteistyöstä Lahden Ahkeran kanssa, joka tiedetään yhtenä Suomen parhaimmista yleisurheiluseuroista,” kertoo Jari Kohtamäki, New Balancen Suomen maajohtaja. ”Halusimme sopimuksen seuran kanssa, joka on tunnettu ja omaa pitkät perinteet meille suomalaisille tärkeässä lajissa”, Jari Kohtamäki jatkaa.


Seurakauppa meni verkkoon

Kaikki Lahden Ahkeran seuravaatehankinnat tehdään kätevästi ja turvallisesti Intersport Karisman verkkokaupassa.

”Tämä on hieno edistysaskel ja helpottaa kaikkien osapuolten toimintaa. Jäsenten kannalta on tärkeää, että asuja pääsee tilaamaan milloin vain ja ne ovat noudettavissa alle kahdessa viikossa tilauksesta,” kertoo Ahkeran toiminnanjohtaja Janne Harjula.

Lahden Ahkeralla on myös voimassa oleva yhteistyösopimus Intersport Karisman kanssa.

Linkki seurakauppaan: https://seurakauppa.intersport.fi/seura/lahden-ahkera/


Yleisurheilu jatkaa vahvana suosikkina suomalaisessa urheilukentässä

Lahden Ahkerassa on yli tuhat jäsentä ja seuran urheilulajit ovat yleisurheilu ja paini.  Yleisurheilu on tilastojen mukaan Suomen toiseksi kiinnostavin urheilulaji ja painissa Ahkeralla on 20.3. Unkarista olympiapaikkaa Tokioon hakeva Arvi Savolainen, jonka vanavedessä on nuoria kasvamassa menestykseen.

Yleisurheilun ja painin lisäksi Ahkera tunnetaan vahvana aikuisten harrasteliikuntapalvelujen tuottajana. Seura järjestää vuosittain mm. Uusi Lahti -juoksutapahtuman. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään sunnuntaina 30.5.2021.

14.3.2021 mennessä tapahtumaan ilmoittautuneiden kesken arvotaan kahdet New Balancen huippulenkkarit. www.lahtijuoksu.fi