Leo-Pekka Tähti avaa kautensa Lahden Motonet GP:ssä!

7.7.2020

Lahden Motonet GP kisataan keskiviikkona 15.7 Lahden stadionilla

Tapahtumassa nähdään iso nippu Suomen kovimpia yleisurheilijoita joista yksi on kisakautensa avaava, viisinkertainen olympiavoittaja ja ME-mies, Leo-Pekka Tähti.

Leo-Pekka Tähti kertoo harjoituskaudestaan sekä tavoitteistaan ensimmäisessä kilpailussa

"Valmistautuminen on sujunut olosuhteisiin nähden hyvin. Harjoittelu Espanjassa onnistui karanteenista ja kovista rajoitteista huolimatta, koska pääsin harjoittelemaan kotona lajia kelausrullien avulla. Stadion aukesi lopulta Malagassa 1.kesäkuuta ja heti alussa tuli selväksi, että rullaharjoittelu on kantanut hedelmää, sillä perustaso varsinkin pidemmillä matkoilla oli lupaavaa. 

Satasen suhteen harjoittelu on ollut haastavampaa, koska rullilla ei pysty harjoittelemaan kunnolla lähtökiihdytystä. Näinpä satasen harjoittelu pääsi kunnolla vauhtiin stadionin auettua. 

Lahteen on mukava päästä kisaamaan urani ensimmäistä kertaa. Stadion on hieno ja mondo on saanut kelaajilta kehuja. Odotan satasella maailman kärkitulosta joka on Australian Sam Carterin nimissä ajalla 14.19.  
200 metrillä vauhti on ollut melko lupaavaa ja uskon, että mahdollisuudet ovat 25 sekunnin tuntumaan - ehkä jopa alitukseen, jos olosuhteet Lahdessa ovat suotuisat."

Liput ja tapahtumatiedot
www.motonetgp.fi/lahti

Kuva: Dubai MM 2019 / Kuvaaja: Oliver Kremer