Maalikamera- ja lähettäjäkoulutus

16.12.2018

Tervetuloa mukaan - kaikille avoin koulutus!

Lahden Ahkera järjestää lähettäjä- ja maalikamerakoulutuksen lauantaina 12.1.2019 stadionin sisäjuoksuradalla. Maalikamerakouluttajana toimii Antti Salopuro ja lähettäjäkoulutuksesta vastaa Aimo Hono. Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta tehtävistä / lajituntemusta. Nyt siis rohkeasti mukaan koulutukseen! Osan kanssa olikin jo puhetta asiasta Pajulahden kisojen yhteydessä.

Lähettäjä- ja maalikameratehtävät tarjoavat mielenkiintoisia kokemuksia ja tarjoavat mahdollisuuden seurata kilpailuja aivan uudesta näkökulmasta.

Meillä Ahkerassa on tällä hetkellä todella haastava tilanne maalikameran käyttäjien ja lähettäjien suhteen. Niin haasteellinen että vaikuttaa jatkossa meidän mahdollisuuteen järjestää kilpailuja. Tarkoituksena on saada mahdollisimman iso rinki pyörittämään näitä toimintoja. Jokainen koulutukseen osallistuja pääsee aina tehtäviin kokeneiden käyttäjien tukemana, joten kenenkään ei siis tarvitse ottaa liian suurta vastuuta tehtävistä. Ja riittää että koulutuksen käynyt henkilö on kauden aikana mukana muutaman kerran näissä tehtävissä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot allekirjoittaneilta 8.1.2019 mennessä. Kerro myös kumpaan koulutukseen tulet osallistumaan. Maalikamerakoulutuksen teoriaosuuden jälkeen osa jatkaa lähettäjäkoulutuksen teoriaosalla ja osa menee harjoittelemaan maalikameralaitteiden asennusta. Jos osallistut ja olet kiinnostunut lähettäjäkoulutuksesta niin kannattaa silti tulla jo aamulla maalikamerakoulutuksen teorisaosuuteen mukaan. Päivän päätteeksi vielä käytännön harjoittelua Ahkeran junnujen toimiessa demojuoksijoina.


Aikataulu

lauantai 12.1

klo 9:00 maalikamerakoulutuksen teoria ja aamupala

klo 11.30-12.00 ruokailu ja pieni tauko

klo 12.00 -16.00 lähettäjäkoulutus sisältäen teorian ja käytännön (käytännön yhteydessä myös maalikameran käytännön harjoittelua niin pitkään kuin jaksetaan)

sunnuntai 13.1.

klo 11.00 alkaen käytännön harjoittelu yhdessä kouluttajien kanssa Pikajuoksu Cupin yhteydessä sarjoissa 9 v – 13 v

klo 13.00 alkaen käytännön harjoittelu yhdessä kouluttajien kanssa Pikajuoksu Cupin yhteydessä sarjoissa 15 v – aikuiset


Oikein rauhallista joulunaikaa kaikille!

Janne Harjula                              janne.harjula@lahdenahkera.fi                         p. 044 036 0300

Markku Hölsö                             markku.holso@lahdenahkera.fi                        p.  050 527 9207