Oomi ja Lahden Ahkera Kalevan kisa yhteistyössä

22.5.2023

Oomi on sydämeltään paikallinen ja lihaksiltaan valtakunnallinen sähköyhtiö. Saman voi sanoa myös Lahden Ahkeran urheilutoiminnasta. Syvistä lahtelaisista juurista lähtevät myös ainekset vahvalle yhteistyölle. Lahden Ahkera on erityisen ylpeä saadessaan kertoa yhteistyöstään Oomin kanssa, tällä kertaa Kalevan kisojen puitteissa.

”Kalevan Kisojen järjestelyt vaativat vahvat hartiat ja kokeneen järjestäjän. Juuri sitä on Lahden Ahkeran toiminta. Olemme siksi erityisen iloisia saadessamme kertoa hienosta yhteistyöstä valtakunnallisesti vahvan Oomin kanssa”, iloitsee Kalevan Kisojen pääsihteeri Janne Harjula.

Oomi tulee näkymään itse kisatapahtuman lisäksi myös tapahtuman digitaalisissa kanavissa ja somessa. Oomi toimii naisten seitsenottelun ja miesten 200 m juoksun lajikumppanina.

”Vaikka olemme valtakunnallisesti toimiva sähkön myyntiyhtiö, tunnustamme myös juuremme. Niitä löytyy erityisen paljon Lahdesta, yhden omistajayhteisömme Lahti Energia Oy:n kautta. Siksi olemme iloisia saadessamme kertoa olevamme yhteistyössä suomalaisen urheiluikonin, Kalevan kisojen, järjestelyissä”, kertoo Oomi Oy:n markkinointijohtaja Isko Lappalainen.

 

Iloisin urheiluterveisin Oomi Oy   Lahden Ahkera ry; Kalevan Kisat