Suomen suurin heittoviikonloppu Rakokivessä

17.8.2022

Elokuun viimeisenä viikonloppuna kisataan Rakokiven kentällä Suomen suurin heittoviikonloppu kun kahtena päivänä heittokisoihin osallistuu yhteensä noin 200 heittäjää.

Lauantaina 27.8. kisataan aikuisurheiluliiton heitto 5-ottelun SM-kilpailut. Lajeina heitto 5-ottelussa ovat kuula, kiekko, moukari, keihäs ja paino. Sunnuntaina 28.8 kentällä kisataan puolestaan Ahkeran heitto-ottelu jossa kisaajia 9-sarjasta 17-sarjalaisiin.

Kentältä löytyy nykyisin kolme pitkien heittojen rinkiä, kaksi keihäspaikkaa ja kaksi kuulapaikkaa. Viikonloppuna Rakokiven kenttään jysähtää yli 800 lajisuoritusta ja 3500 kisaheittoa. Tämä on kahdeksas Ahkeran heitto-ottelu ja Lahti Sportin neljäs ja yhteistyössä kolmas viikonloppu. Hyvää yhteistyötä heittojen eteen!

"Tervetuloa katsomaan hienoja kisoja ja kannustamaan heittäjiä molempinä päivinä. Meiltä löytyy myös laadukas kioski", toivottavat kilpailujen johtajat ja heittotoiminnan puuhamiehet Karri Rustholkarhu (LA) ja Jarkko Karstila (LS)

Järjestelyistä vastaavat Lahden Ahkera ja Lahti Sport.

Kilpailukalenterilinkit

Panostukset heittämiseen ja Rakokiven heittoalueeseen ovat isoja. Tänä vuonna kentälle valettiin uusi rinki ja sitä päästiin jo testaamaan hyvissä ajoin!