TOOLSIN JA LAHDEN AHKERAN YHTEISTYÖ JATKUU

3.6.2022

Tools Oy:n ja Lahden Ahkeran yhteistyö jatkuu toiselle vuodelle. Yhteistyön kantava teema on nuorisourheilun tukeminen uudella tavalla.

”Haluamme olla mukana suomalaisessa seuratoiminnassa harrastuksen jatkamisen mahdollistajana. Yleisurheilu on perinteinen laji, joka tarjoaa nuorelle monipuoliset liikunnalliset taidot”, kertoo Tools Oy:n markkinointipäällikkö Janne Härkönen.

Yhteistyökumppaneina ovat kaksi perinteistä seuraa Suomessa, Lahden Ahkera ja Joensuun Kataja.

Kumppanuuteen kuuluu, että yritys kustantaa kahden nuoren vuoden harrastusmaksut. Yrityksen tuki kohdentuu meillä tänä vuonna kahden raamikkaan nuoren heittäjän tukemiseen. Heistä Onni Rustholkarhu oli viime kesänä poikien 16-sarjan SM-kilpailuissa kuulassa ja moukarissa neljäs sekä kiekossa viides. Pyry Selin oli vastaavasti saman ikäluokan kisoissa kiekossa kuudes ja kuulassa kahdeksas.

”Ihan huippujuttu”, toteaa Ahkeran toiminnanjohtaja Janne Harjula. ”On erittäin tärkeää tukea juuri aikuisiän kynnyksellä olevia lahjakkaita urheilijoita. Tässä kohtaa tehdään ratkaisuja urheilu-uran jatkamisen suhteen. Näillä toimilla ehkäistään dropoutia parhaalla mahdollisella tavalla.”

Tools Oy:n ja Lahden Ahkeran yhteistyöhön kuului myös näkyvyys seuran viime viikolla järjestämissä Motonet GP kilpailuissa.

TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuuskomponenttien ja -tarvikkeiden toimittaja, joka kuuluu Alligo-konserniin. Konsernilla on pohjoismaissa yli 203 TOOLS, Grolls, Swedol ja Univern myymälää, joista Suomessa 37.