YAG:n 10-vuotis juhlakilpailu ISO onnistuminen

20.6.2022

Lahden stadionilla ja sen ympäristössä järjestettiin yleisurheilun suurtapahtuma Youth Athletics Games to-su 16.-19. kesäkuuta. Tapahtuma keräsi suuren joukon osallistujia ja tarjosi paljon elämyksiä yleisurheiluperheelle!

Haluamme kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita urheilijoita, huoltajia, valmentajia, talkoolaisia ja kävijöitä! KIITOS!

Erityiskiitos kaikille toimitsijoille jotka tekivät tapahtumasta mahdollisen. Pitkät päivät ja ajoittain kovatkin olosuhteet eivät säikyttäneet ketään pois vaan saimme vedettyä tapahtuman maaliin todella laadukkaasti.

"Tapahtumaa järjestäessä on kovat paineet ja tapahtuman lähestyessä stressi kasvaa. Ensimmäisen kerran ajattelin että "Hei - tämähän voi onnistua" oli kun kisaviikon maanantaina järjestettiin toimitsijatilaisuus johon osallistui yli 80 henkilöä livenä ja yli 30 henkilöä Teamsin välityksellä. Silloin ajattelin, että näin sitoutuneella porukalla me pystymme tähän - ja niinhän se lopulta meni että tapahtuma onnistui kaikilla osa-alueilla kiitettävästi. Kiitos vielä kaikille tapahtumaan osallistuneille vapaaehtoisille ja iloisille osallistujille", tiivistää tapahtuman pääsihteeri Matti Hannikainen

YAG lukuina

  • 1500 urheilijaa
  • 3724 lajisuoritusta
  • 300 viestijoukkuetta
  • yli 300 toimitsijaa
  • 4 kisapäivää / 32,5h kisaamista 
  • Parhaimmillaan 11 lajia samanaikaisesti käynnissä
  • 196 palkintojenjakoa 5 hengen tiimillä!
  • Pääsihteerin työtunnit kisaviikolla 92h (tällä pääsee top 10 sijoituksille)

Tapahtuman osa-alueet: Kenttätapahtumat, kisakanslia, tulospalvelu, tietotekniikka, tapahtumanohjaus, kuulutus, videotaulu, musiikki, kioskit, toimitsijahuolto, ruokahuolto, kisaruokailu, palkintojenjako, majoituskoulu, rakentaminen, valvonta, liikenne, ensiapu, toimintapisteet, kisatori, tiedottaminen, sosiaalinen media, tukijoukot, valmennus.

YAG johtoryhmä: Matti Hannikainen, Janne Harjula, Arja Tikka, Piia Jäntti (SUL), Markku Hölsö, Anssi Nieminen (Asikkalan Raikas), Elina Tanskanen (Asikkalan Raikas), Mika Sirkka (Joutsan Pommi), Jere Porvari (Hartolan Voima), Jarkko Mantila, Pertti Vainio, Juho Laitinen (Orimattilan Jymy), Tapio Ojala (Lahti Sport), Tea Kosunen, Minttu Rinne (SUL).

Tapahtumaa järjestämässä: Lahden Ahkera, Joutsan Pommi, Hartolan Voima, Orimattilan Jymy, Asikkalan Raikas, Heinolan Isku ja Suomen Urheiluliitto. Toimitsijoita laajasti mukana myös muista yhteyksistä. Kiitos kaikille!

KIITOS