Alueellinen heittoryhmä

Alueellinen heittoryhmä jatkaa toimintaansa kesällä. 

Ryhmän valmentajana jatkaa Lahden Ahkeran kiekonheittäjä Sami Aartolahti.

Heittoryhmässä painotus kiekon, kuulan ja moukarin harjoitteissa. 

Harjoitukset kesä 2019: 

Alkaa torstaina 6.6 ja päättyy elokuun 15.8 - tuon jälkeen jos vielä tarvetta niin sovitellaan Samin kanssa sitä lähempänä ajankohtaa. Kesäksi jaetaan ryhmää kahteen niin, että klo 17.30 aloittaa verrytelleenä kiekkopainotuksella oleva ryhmä ja klo 18.30 aloittaa verrytelleenä moukariryhmä.  Kuulan harjoitteista kiinnostuneet voivat tulla kumpaan vain erään ja Sami osaa ottaa tuon huomioon. Urheilijat voivat myös tehdä molemmat eli ensin kiekon ja sitten jäädä vielä moukaritreeniin jos intoa riittää molempiin lajeihin.  Paikkana radiomäki.

Verryttely alle sisältää: Hölkän, keskivartalolämmittelyn, koordinaatiot ja juoksuavaukset + aktiiviset liikkuvuudet - minimissään 25min ennen harjoituksen alkua aloitettava verryttely, jotta itse heitto-osio on turvallista toteuttaa.

HUOM: Ilmoittakaa lomakkeelle heittäjien puhelinnumerot. Sami laittaa whatsupp-ryhmän pystyyn jossa pystyy nopeammalla aikataulullla sopimaan poikkeuksista - jos esim tulijoita vähemmän tietyllä viikolla niin voi vetää yhtenä porukkana.  


Heittoryhmän kesäkauden hinta on 50€. Ahkeran valmennusryhmissä oleville ko.treenit kuuluvat kausimaksuun.

Ilmoittautuminen heittoryhmään

Ilmoittaudun mukaan heittoryhmään