Juoksuklubi

Juoksuklubi

Juoksuklubi on suunnattu kaiken tasoisille kuntojuoksijoille, jotka haluavat harjoitella ryhmässä ja kaipaavat monipuolisuutta ja säännöllisyyttä omaan harjoitteluunsa.

Sisältö

Juoksuklubi pidetään pääosin Urheilukeskuksen läheisyydessä ulkona ja sisäjuoksuradalla. Kokoontuminen Urheilukeskuksen 2 rapun eteen.

Osallistuminen sisältää valmentajien vetämät ohjatut harjoitukset, alku- ja loppujuoksutestit, kaksi treeniä Pajulahti-hallissa, Lahden Ahkeran jäsenyyden jäsenetuineen, esim. Half Marathon Weekend alennettuun hintaan.

Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Kaikki treenit vedetään kahden valmentajan voimin, jolloin kaiken tasoiset kuntojuoksijat huomioidaan.

Valmentajat

Juoksuklubissa valmentajina toimivat moninkertaiset SM-mitalistit Riku Marttinen (kestävyysjuoksu) ja Sanna Erkinheimo (pikajuoksu) sekä liikuntavalmentaja Janne Bordi.

Yhteyshenkilö

Sanna Erkinheimo
snnltnn(at)gmail.com
p. 044 541 2676

Juoksuklubin alustava ohjelma

Hinta ja ilmoittautuminen

Hinta: 230€

  • 200€ osallistumismaksu ja 30€ jäsenmaksu (2019)
  • tammikuusta 2019: hinta 130€ + jäsenmaksu 30€
  • Maksua voi suorittaa myös Liikuntaseteleillä > voit maksaa osan sähköpostiisi tulevalla laskulla ja sopia Liikuntaseteleistä ryhmän vastuuhenkilön kanssa. 
  • Maksun voi suorittaa myös ePassilla (ahkera), Edenredillä tai Easybreakilla.
  • Smartumin liikuntakortilla tai muulla korttimaksuvälineellä maksaessa ole yhteydessä Ahkeran toimistoon (maksupääte löytyy, mutta se kiertää eri paikoissa).