SAUL-SM-puolimaraton

SAUL SM-puolimaratonin joukkuekilpailun ilmoittautuminen

Lahden Ahkera järjestää Aikuisurheiluliiton SM-puolimaratonin lauantaina 13.4.2024.

Ilmoittautuminen vaatii voimassa olevan kilpailulisenssin.

Yksilökilpailuun ilmoittautuminen: https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=34414
Joukkuekilpailun ilmoittautumiset tällä sivulla olevalla kaavakkeella 5.4. klo 23.59 mennessä.
_______________________

SAUL SM-puolimaratonin perustiedot

Isku Center, Mukkulankatu 19, 15120 Lahti 

Osallistumisoikeus 

SAUL:n jäsenseurojen jäsenillä ja SAUL:n henkilöjäsenillä.

Sarjat ja matkat 

M/N 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90+

Joukkuekilpailu samoissa sarjoissa SAUL ry:n sääntöjen mukaan.

Joukkuekilpailun ilmoittautumiset nettisivuilla olevalla kaavakkeella 5.4. klo 23.59 mennessä

 

Osallistumismaksut

  • Yksilökisa 35 €/kilpailija. Maksu peritään ilmoittautumisen yhteydessä
  • Joukkuekilpailun maksu 20 €, maksetaan pankkisiirtona tilille:
    FI69 5610 0720 0197 86. HUOM! Viestikenttään tieto mitä joukkuetta/joukkueita maksu koskee.

Osallistumisen varmistus: Osallistumisen varmistus sähköisesti tuloslistan kautta. Linkki varmistamiseen tulee tapahtuman nettisivuille ja lähetään ilmoittautuneille.


SAUL SM-puolimaratonin joukkuekilpailun ilmoittautuminen


Puolimaratonilla on kolmehenkiset joukkuekilpailut M/N 30+ viiden vuoden välein. SAUL ry:n sääntöjen mukaisesti.

Osallistumisoikeus ja säännöt: Osallistumisoikeus SAUL:n jäsenseurojen jäsenillä. 

Joukkuekilpailussa noudatetaan Suomen Aikuisurheiluliiton kilpailusääntöjä.

Joukkueilmoittautumisessa tulee nimetä kaikki joukkueen juoksijat.

Osallistumisen varmistus: Osallistumisen varmistus sähköisesti viimeistään 60 minuuttia ennen kilpailun alkua. https://www.tuloslista.com/varmistus/ Varmistuksen salasana: SAULPMA

Joukkuekilpailut varmistettava lomakkeella kisakansliassa 60 min ennen lähtöä.

SAUL SM-puolimaratonin joukkueilmoittautuminen

Urheilijan vastuu*: Kilpailevana urheilijana sekä joukkueenjäsenenä vakuutan, että parhaan tietoni ja käsitykseni mukaan terveydentilani on hyvä, eikä osallistumiselle ole lääketieteellistä estettä. Otan täyden vastuun osallistuessani mahdollisesti tapahtuvasta onnettomuudesta, loukkaantumisesta tai vammasta itselleni tai omaisuudelleni.

Urheilija vastuu yllä
Hyväksyn, että henkilötietoni kerätään kilpailun ilmoittautumisrekisteriin, tulospalveluohjelmaan ja tuloslistoihin.

LIITE: Joukkuekilpailun säännöt

Henkilökohtaisen kilpailun lisäksi järjestetään seurojen välinen joukkuekilpailu sarjoittain SM- maastoissa, SM-puolimaratonilla, SM-maantiekympillä ja SM-maratonilla. Joukkueen tulokseksi kirjataan samaa seuraa edustavien kolmen parhaimman urheilijan yhteenlaskettu aika. Jos urheilijoita on samasta seurasta samassa kilpailussa kuusi tai enemmän, kolme parhaiten sijoittunutta muodostavat ensimmäisen joukkueen, kolme seuraavaksi sijoittunutta toisen joukkueen jne. Joukkueitten sijoitus määräytyy yhteenlaskettujen aikojen mukaan siten, että se joukkue voittaa, jonka aikojen summa on pienin. Jos tulos on sama, voittaa se joukkue, jonka kolmanneksi parhaalla kilpailijalla on parempi aika. Samassa ikäsarjassa kilpailevat saman seuran urheilijoista muodostettu joukkue on ilmoitettava ja maksettava, mutta sitä ei tarvitse erikseen varmistaa joukkuekilpailuun.

Joukkueen voivat muodostaa myös urheilijat, jotka henkilökohtaisessa kilpailussa kilpailevat eri ikäsarjoissa. Joukkueen muodostamisen edellytyksenä on, että siihen kuuluvien urheilijoiden matka ja lähtöaika ovat samat. Tällaiseen joukkueeseen voidaan ilmoittaa kolme kilpailijaa ja se on ilmoitettava joukkuekilpailuun varmistuksen yhteydessä. Joukkueen sarja määräytyy aina joukkueen nuorimman urheilijan mukaan.

Kommentti: Ensisijaisesti joukkueen muodostavat seuran kolme tässä ikäsarjassa kilpailevaa urheilijaa. Jos joukkuetta ei muodostu ilman sarjan vaihtajia, joukkuetta voidaan täydentää yhdellä tai kahdella vanhempien sarjojen urheilijalla. Edellytyksenä on kuitenkin, että vähintään yksi urheilija täyttää sarjamäärityksen.

Jos seuralla on kaksi joukkuetta samassa sarjassa ja joukkueiden muodostamiseen käytetään myös sarjan vaihtajia, menetellään seuraavasti: Ykkösjoukkueen muodostavat kolme parasta tulosta tehnyttä sarjamäärityksen mukaista urheilijaa. Kakkosjoukkueeseen sijoitetaan kolme seuraavaksi tullutta. Kakkosjoukkueen muodostamiseen voidaan käyttää yhtä tai kahta sarjan vaihtajaa, jos sarjamäärityksen mukaisia urheilijoita ei ole tarpeeksi. Kakkosjoukkueessakin siis vähintään yhden urheilijan tulee täyttää sarjamääritys.

Kommentti: Kukin urheilija voi olla mukana vain yhdessä joukkueessa. Joukkuekilpailuun erikseen ilmoitetussa joukkueessa oleva ei siten voi olla mukana toisessa ilmoitetussa joukkueessa eikä häntä voida ottaa huomioon seuran ilmoitetun joukkueen ulkopuolisina kilpailleiden mahdollisesti muodostamaan joukkueeseen.