Aikuisten kilpailutoiminta

Aikuisurheilu on kasvattanut suosiotaan vuosi vuodelta, ja yhä uudet aikuisurheilijat lähtevät verestämään vanhoja muistojaan nuoruuden kilpakentiltä tai kokeilevat kisailemista ihan ensimmäistä kertaa SAUL:n (Suomen aikuisurheiluliitto) tai SUL:n (Suomen urheiluliitto) kisoissa. Aikuisurheilu on ennen kaikkea rentoa ja mukavaa toimintaa, jossa pääsee mittaamaan omaa tasoaan. Kilpasiskoja ja -veljiä kannustetaan vilpittömällä ilolla ja kisoissa on aina kiva törmätä samanhenkisiin ihmisiin. Ahkerassa rohkaistaan kaikkia halukkaita kokeilemaan kisailua ja autetaan ensikertalaisia käytännön asioissa. Jos kilpatoiminta yhtään kiinnostaa, niin tervetuloa mukaan ja ei kun rohkeasti vaan kokeilemaan!

Kilpailuja löydät...

Lahden Ahkera on Suomen Urheiluliiton (SUL) ja Suomen aikuisurheiluliiton (SAUL) jäsen. SAUL:n kilpailuihin voivat osallistua kaikki SAUL:iin kuuluvien seurojen jäsenet. SUL:n kilpailuihin osallistuaksesi tarvitset kilpailulisenssin, jonka saat ostettua Ahkeran kautta. Suosittelemme lisenssin hankkimista, sillä sillä pystyt ilmoittautumaan kaikkiin seuran omiin kisoihin veloituksetta kilpailukalenterin kautta, ja löydät ylipäänsä runsaasti kilpailuja joihin voit osallistua. 

SUL:n kisoissa ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti yleiseen sarjaan kilpailukalenterin kautta, jollei muuta ole mainittu (kisajärjestäjät huomioivat usein aikuisurheilijoita tilastojen perusteella sekä omien juoksuerien jne. muodossa hieman kilpailuista ja järjestäjästä riippuen). Osallistumista yleiseen sarjaan ei siis kannata arastella, ja pyrimme myös Ahkeran aikuisten kesken vinkkailemaan sopivista kisoista joihin lähteä yhdessä.

SUL-kilpailulisenssin pääset ostamaan täältä!

Aikuisurheilijat ostavat itse lisenssin 30€ (ei sisällä Sporttiturva -vakuutusta). Lisenssirekisterin päivittyminen vie yleensä muutaman päivän, jonka jälkeen löydät nimesi kilpailukalenterin kautta ja pääset ilmoittautumaan kisoihin, jne. Lisenssi on kuitenkin voimassa heti ostohetkestä lähtien. Tarvittaessa maksukuitti toimii todisteena maksetusta lisenssistä.