MyClub tunnukset, vakuutus ja laskutus

Kaikki ilmoittautuvat myClub -järjestelmän kautta: ilmoittautuminen, laskutus ja tiedottaminen. Tämä tarkoittaa, että jokaiselle urheilijalle tehdään oma käyttäjätunnus palveluun ja sillä ilmoittaudutaan toimintaan. Ilmoittautumisen yhteydessä on tärkeä luoda tunnukset jokaiselle osallistujalle henkilökohtaisesti. Perheen tilit on mahdollista yhdistää alla olevien ohjeiden avulla.

Ilmoittautuminen ja tunnukset

Jos unohdat tunnuksesi ja et saa niitä myClub -sivujen kautta palautettua, pyydä apua: ahkerapaini@gmail.com .

Ethän tee koskaan kaksia tunnuksia samalle painijalle.

Perheenjäsenten tilien yhdistäminen

Huoltajat voivat liittää seuran sisällä perheenjäsenten myClub-tilit omaan myClub-tiliin. Näin huoltajat voivat helposti vaihtaa eri perheenjäsenten tilien välillä ilman että tarvitsee kirjautua ulos myClubista.

1. Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi

2. Valitse sivu Omat tiedot > Asetukset (Perheenjäsenet)

3. Klikkaa "Lisää perheenjäsen" -linkkiä

4. Kirjoita liitettävän perheenjäsenen käyttäjätunnus ja salasana

5. Paina "Lisää" -nappia.

Perheenjäsen on nyt liitetty tiliin. Voit vaihtaa eri tilien välillä valitsemalla valikon oikeasta yläkulmasta käytettävä tili.

Vakuutus

Kausimaksut eivät pidä sisällään vakuutusta eivätkä kilpailulisenssiä. Nämä tulee hankkia erikseen tarpeen mukaan. Erityisesti pitäkää huoli, että lapsella on painiharrastuksen kattava vakuutus. Kisoissa kävijöillä (muissa kuin salikisoissa) tulee olla painiliiton kilpailulisenssi ja varmistettava, että oma vakuutus kattaa myös kilpailemisen painikisoissa, ellei ota painiliiton vakuutusta sisältävää lisenssiä.

Laskutus

Järjestelmä lähettää automaattisesti laskun ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli ryhmä on täynnä ja saat ilmoituksen varasijalla olemisesta, on järjestelmän automaattisesti lähettämä lasku aiheeton. Lasku tulee maksaa vain, jos saat ilmoituksen, että olet päässyt ryhmään ja olette muutaman kerran käyneet tutustumassa painiin.

Toistaiseksi järjestelmä valitettavasti lähettää laskun kaikille ilmoittautuneille, riippumatta pääseekö ryhmään vai varasijalle.

Huom: Lasku tulee maksaa käyttäen viitenumeroa!

Kausimaksun lisäksi maksetaan kerran kalenterivuodessa seuran jäsenmaksu 35€.