SM-moniottelut Lahdessa - 3 mitalia ahkeralaisille

20.9.2022

Nuorten SM-moniottelut kilpailtiin viikonloppuna Lahden Stadionilla. Ahkeralaiset keräsivät viikonlopulta 3 yksilömitalia - kaksi hopeista ja yhden pronssin, sekä 2 joukkukultaa.

P14-sarjassa Elias Kemppainen ja Juho Taavila taistelivat joukkuekultaa sekä yksilökisasta 2. ja 3. sijoitukset! Hieno ottelu sekä upeita suorituksia täynnä molemmilla!

T15-sarjan Jenni Väänänen oli täpärästi neljäs jääden vain 5 pistettä 3. sijasta. Väänäsen parhaat suoritukset nähtiin aidoissa sekä keihäässä, ja taistelu jatkui viimeiseen lajiin asti. T14-sarjassa Hilla Tuominen nousi hienosti viimeisen lajin, 800 metrin, jälkeen hopeiselle korokkeelle! Olivia Ollikka taisteli hienosti itsensä korkeuskisan voittoon ja oli kokonaiskisan 13. Tuominen ja Ollikka nappasivatkin joukkuekultaa!

Veera Pöyry oli 20. suoriutuen hienosti keihäässä. Suvi Reunanen oli kilpailun 26. ja he ottivat joukkuekilpailun 6. sijan.

Kaikille uudet henkilökohtaiset ennätykset, joita on hyvä lähteä parantamaan! Tsemppiä ensi kauteen!