Kunniakierros

Kunniakierros on Suomen Urheiluliiton ja sen jäsenseurojen yhteinen varainkeruukampanja, jonka urheiluseurat organisoivat paikallisesti.

Kunniakierroksen ideana on haastaa seuraväki keräämään tukijoita yrityksiltä ja yksityishenkilöiltä. Keräys huipentuu seuran yhteiseen kunniakierrostapahtumaan loppukevään ja alkukesän aikana. Keräys tapahtuu keräyslomakkeilla tai Kunniakierros-sovelluksen avulla. Minimi tukisumma on 15 euroa ja käteismaksuja ei saa kerätä. Luvatuista tukisummista lähetetään laskut sähköpostitse tai paperipostina kunniakierrostapahtuman jälkeen.

Ahkeran tapahtuma 2022

Torstaina 3.11 Urheilukeskuksen stadionilla

  • klo 17:45 - 19:00 Kunniakierrostapahtuma stadionilla

HUOM! Mukaan ovat tervetulleita kaikki seuran urheilijat, jäsenet ja toimijat sekä urheilijoiden vanhemmat vaikka keräystä ei olisikaan toteuttanut. Tavoitteena on saada kentälle paljon porukkaa yhteiseen liikuntailtamaan.

Kerääminen on plussaa ja on hienoa jos useat keräävät 15 € tukisumman. 

Osallistujien kesken arvotaan maukkaita palkintoja

Kuinka kerätä?

  • Voit tulostaa kaavakkeen tai ladata applikaation alta
  • Jos keräät applikaatiolla sinun täytyy ensin täyttää tietosi tämän sivun lomakkeelle niin lisäämme sinut Lahden Ahkeran Kunniakierros-kerääjäksi (tämä on kätevä tapa kerätä tukijoita)
  • Kun pyydät tukijoita: 1) Esittele itsesi kohteliaasti ja kerro, että osallistut Kunniakierros-tapahtumaan 2) Kerro että keräät tukea Kunniakierros-tapahtuman avulla Lahden Ahkeran nuorisotoimintaan, mm. urheiluvälineisiin  3) Keräys on virallinen ja siitä tulee lasku tapahtuman jälkeen tukijalle 4) Mahdollisuus on antaa kertasumma (min 15€) tai lähteä tukemaan kerääjää kierrosmaksulla (esim. 1 €/ kierros) jolloin tukisumma määräytyy kerääjän kiertämien kierroksien mukaan tapahtumassa : )
  • Täytetyt lomakkeet palautetaan tapahtumassa seuran edustajalle
  • Jos et pääse tapahtumaan, voit palauttaa lomakkeen muuna ajankohtana
  • Applikaation kautta kerätyt tuet seura pystyy laskuttamaan automaattisesti 

Lomake ja applikaatio

Kerään applikaatiolla - tarvitsen käyttäjätunnuksen

Keräyssäännöt

1. Kunniakierrokselle osallistuva kerääjä hankkii tukijoita, jotka suorittavat tukimaksun. Tukijoiden lukumäärällä ei ole ylärajaa. 

2. Osallistua voi kuka tahansa kuntoilemalla yhden tunnin aikana niin pitkän matkan kunniakierros-reitillä kuin haluaa. Kerääjän ei ole kuitenkaan välttämätöntä osallistua KK- tapahtumaan.

- Ahkeran tapahtumaan toivotaan paikalle kaikkia jäseniä ja urheilijoita vaikka tukijoita ei olisikaan saanut kokoon.

3. Tukija maksaa sopimansa summan jokaiselta kierrokselta tai sovitun kertamaksun. Suositeltu minimi summa on 15 euroa (virallinen alaraja on 5 euroa).

4. Käteismaksuja ei saa kerätä.

5. Laskutustiedot kerätään keräyslomakkeille tai älypuhelimella käyttäen Kunniakierros-applikaatiota. Seurat tallentavat tiedot laskutusjärjestelmään ja hallinnoivat laskutusta.

- Kunniakierros-applikaatio on kätevä!

6. Kertamaksujen paperi- ja sähköpostilaskut voi toimittaa tukijoille halutussa aikataulussa. Kierrosmaksujen laskut voi toimittaa eteenpäin tapahtuman jälkeen.

7. Kierrosmäärässä lasketaan täydeksi myös aloitettu kierros.

8. Kunniakierroksen järjestäjinä voivat toimia vain Suomen Urheiluliiton jäsenseurat, kukin itsenäisenä keräysyksikkönä.

9. Keräyksen yhteydessä on kiellettyä järjestää arpajaiset tai muu toiminto, jossa osallistuvalle luvataan kokonaan tai osittain sattumaan perustuva voitto.

10. On kiellettyä järjestää rahankeräys tavalla, jossa kaupankäynti tai yhdistyksen jäsenhankinta ovat ilmeisessä vaarassa sekoittua keskenään.