Perusryhmä

Ahkeran perusryhmä on yleisurheilun harrasteryhmä. Ryhmä on suunnattu 2005-2001 syntyneille urheilijoille. Kaikkiin Ahkeran ryhmiin ilmoittaudutaan MyClub jäsenpalvelun kautta. Ryhmät sivun lopussa. Älä tee kaksia tunnuksia vaan pyydä uusi salasana jos ongelmia.

Harjoitukset

Perusryhmä harjoittelee kolmesti viikossa ja jokaisessa treenissä on hikitakuu.

Syksyn harjoittelua toteutetaan kelien sallimissa puitteissa mahdollisimman paljon ulkona. Varustus siis sisä- ja ulkoliikuntaa varten + juomapullo. Kengiksi parhaat ovat lenkkarit.

Harjoitusajat

Ryhmä aloittaa harjoittelun viikolta 40. Harjoituskaudet on jaettu syyskauteen (lokakuu-helmikuu) ja kevätkauteen (maaliskuu-elokuu). Mukaan voi tulla kesken kauden - esimerkiksi kesällä.

Huom. vko 43 ja vk 9 ei ole harjoituksia - syys- ja hiihtolomat. Muista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Hinta

Syyskauden hinta on 200€ + jäsenmaksu 30€.

Kun ilmoittaudut Myclubin kautta saat laskun sähköpostiisi, sen eräpäivä on 21.10. Voit siis aloittaa harrastuksen kokeilemalla ja tehdä sen mukaan päätökset jatkosta. Maksuasiat hoidetaan kun harrastaja sitoutuu toimintaan.

Kevätkauden hinta on 300€ ja siitä tulee erillinen maksu heille jotka jatkavat ryhmässä. Jäsenmaksu maksetaan joko syyskauden tai kevätkauden yhteydessä - ensimmäisen laskun mukana kun tulette toimintaan.

Laskutus tapahtuu Myclubin kautta.

TIEDUSTELUT

Nuorisovalmennuspäällikkö

Joonas Makkonen

p. 050 400 4801

joonas.makkonen@lahdenahkera.fi